VIDEO: Cum e serviciul de streaming de gaming xCloud al Microsoft

Cum e serviciul de streaming de gaming xCloud al Microsoft

Exista atat de multe companii care incearca sa devina Netflix-ul jocurilor – in mai multe forme – incat e greu sa le tii minte pe toate. Si Microsoft este una dintre companiile care dezvolta un serviciu de streaming de gaming.

Unii dintre voi poate stiu ca Microsoft a lucrat la un serviciu de streaming de gaming propriu. In timp ce Google a anuntat un eveniment pentru viitorul jocurilor pentru saptamana viitoare, Microsoft a oferit acum o demonstratie a serviciului de streaming de gaming Project xCloud.

Testele publice ale acestui serviciu de streaming de jocuri vor fi lansate in cursul acestui an. Compania a dezvaluit anul trecut xCloud, spunand ca le va permite utilizatorilor sa transmita in flux gaming pe console, PC-uri si chiar pe dispozitive mobile.

CITESTE SI:  De ce Sega a abandonat planurile pentru imbunatatirea jocurilor Shenmue, probabil

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat ca testele publice ale serviciului de streaming de gaming xCloud vor incepe in acest an. Nu au fost oferite prea multe informatii de Microsoft, insa compania a prezentat pentru prima data o demonstratie a serviciului de cunoscut ca Project xCloud.

Microsoft a oferit o demonstratie cu jocul Forza Horizon 4 pe un telefon Android de la centrele sale de date Azure la evenimentul Inside Xbox de acum scurt timp.

CITESTE SI:  Caracteristica Play Protect a Google este gata pentru dispozitivele Android. De ce este in stare

La telefonul Android a fost conectat un controler Bluetooth, evidentiind astfel usurinta cu care utilizatorii vor putea sa transmita si sa joace Forza Horizon 4 pe un dispozitiv mobil.

“Dezvoltam Project xCloud nu ca inlocuitor pentru consolele de jocuri, ci ca o modalitate de a oferi aceeasi alegere si versatilitate de care iubitorii de muzica si clipuri video se pot bucura astazi”, a declarat Kareem Choudhry de la Microsoft. Compania inca nu a confirmat data exacta cand vor avea loc testele publice pentru serviciul de streaming de gaming xCloud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *