De ce e impresionant ca primul raid din World of Warcraft Classic a fost terminat foarte rapid

De ce e impresionant ca primul raid din World of Warcraft Classic a fost terminat foarte rapid

Jocul World of Warcraft Classic al companiei Blizzard s-a lansat acum cateva saptamani in urma. Exista informatii ca, la doar o saptamana de la lansare, un anumit grup de gameri a terminat deja primul raid, ceea ce e impresionant.

Acel grup de gameri care a terminat primul raid se numeste APES. Exista multe de spus, dar e suficient sa spunem ca franciza WoW exista de foarte multa vreme, iar personajul Ragnaros invins de gamerii APES in primul raid a fost studiat in mai multe discipline la cursurile universitare.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce smartphone este folosit in acest gameplay Fortnite pentru Android

Dupa cum unii poate stiu, Blizzard a lansat recent World of Warcraft Classic. In caz ca nu stiai, acesta este versiunea originala a jocului care a fost lansat acum mai bine de 10 ani in urma.

Asta se datoreaza dorintei gamerilor. Pentru o scurta perioada de timp a existat o lupta de natura legala intre Blizzard si unii membri ai comunitatii care au rulat un serviciu privat care gazduia versiunea originala a jocului.

Se pare ca, la mai putin de o saptamana dupa ce jocul oficial Classic a aparut, un grup de gameri care se numeste APES a reusit deja sa termine primul raid in joc. Impresionant. Desi nu e ceva nou ca grupurile sa concureze pentru primul loc, ceea ce este interesant este faptul ca WoW Classic se bazeaza pe versiunea originala a jocului.

CITESTE SI:  VIDEO: Atat de uimitor arata jocul World of Warcraft reconstruit cu Unreal Engine 4

Asta inseamna ca toate facilitatile moderne care usureaza jocul si pe care Blizzard le-a oferit de-a lungul anilor nu sunt disponibile in World of Warcraft Classic. Si nici nu exista elementele sau abilitatile pe care gamerii le-au folosit in ultimul deceniu.

CITESTE SI:  Ce numar urias de descarcari are jocul Super Mario Run

Unii gameri s-au aratat nemultumiti de faptul ca jocurile WoW moderne sunt foarte usor de jucat, cel putin comparativ cu originalul.

Asa ca nu e putin lucru faptul ca acel grup a reusit sa termine deja primul raid, intr-un timp atat de scurt, ci e impresionant. Pana acum, World of Warcraft Classic pare sa aiba succes, in acest moment existand mai multi gameri decat poate servi Blizzard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *