fbpx
Jocul care va veni cu suport pentru cipul M1 al Apple

Jocul care va veni cu suport pentru cipul M1 al Apple

Pana acum, Mac-urile companiei Apple din Statele Unite au fost destul de potrivite pentru a rula jocuri, desi majoritatea gamerilor nu folosesc Mac-urile pentru gaming. Iar acum ca Apple tranziteaza la cipul M1, unii dezvoltatori de gaming sunt nevoiti sa-si adapteze jocurile pentru noul cip M1.

Desi Mac-urile Apple nu sunt chiar cunoscute pentru gaming, unii dezvoltatori aleg sa creeze si variante Mac ale jocurilor lor, pe langa variante Windows.

Blizzard este unul dintre acei dezvoltatori, acesta creand si variante Mac ale jocurilor sale. Cu toate acestea, odata cu tranzitia companiei Apple din Statele Unite la M1 si abandonarea procesoarelor Intel x86, unii gameri se intreaba ce ar putea insemna acest lucru pentru viitoarele jocuri ale companiei Blizzard.

CITESTE SI:  Apple vrea Siri offline. Ce obstacole exista

Desi nu ne putem pronunta pentru restul portofoliului Blizzard, gamerii jocului World of Warcraft vor fi entuziasmati de faptul ca Blizzard a anuntat ca adauga suport nativ pentru noul cip M1 de la compania Apple din Statele Unite.

CITESTE SI:  De ce premierul Australiei vrea sa suspende streaming-ul live

Acesta va sosi in cel mai recent patch al World of Warcraft care va fi lansat saptamana aceasta. Deci daca nu ti-ai actualizat inca jocul, ar fi recomandat sa-l actualizezi.

Cu toate acestea, Blizzard mentioneaza ca, desi testarea interna a fost reusita, exista posibilitatea sa apara erori initial, avand in vedere ca tranzitia la cipul M1 este o schimbare majora.

CITESTE SI:  Cum e NVIDIA Titan RTX - placa grafica cu pret de 2500 de dolari

Asa ca, daca intentionezi sa rulezi World of Warcraft pe un Apple Mac cu cip M1, ar trebui sa te astepti la posibile erori. Acestea fiind spuse, este posibil ca World of Warcraft ar fi putut rula pe cipul M1 chiar si fara suport nativ, iar asta datorita softului Rosetta 2 de convertire a codului. Dar nu era o garantie ca acel soft de convertire va functiona perfect pe Mac-urile Apple.