fbpx

Cum incarci consola PlayStation Classic care nu vine cu incarcator

Cum incarci consola PlayStation Classic care nu vine cu incarcator

Anuntul PlayStation Classic din aceasta saptamana a indicat ca aceasta mini-consola a companiei japoneze Sony va primi 20 de jocuri PS1 clasice.

Cu toate acestea, au aparut unele intrebari legate de hardware dupa anuntul oficial al acestei console. Una dintre ele este: cum il vei putea incarca daca nu vine cu incarcator?

Acum ceva timp, Sony a anuntat PlayStation Classic. Acesta este practic raspunsul companiei Sony la consolele Classic pe care Nintendo le-a popularizat de cativa ani.

CITESTE SI:  Misterul din spatele inchiderii serviciului de recunoastere a melodiilor TrackID al Sony

Cu toate acestea, asa cum este cazul consolelor Classic ale Nintendo, Sony a mentionat ca PlayStation Classic nu va veni cu adaptor/incarcator AC propriu. Ei bine, acest lucru i-a determinat pe unii sa se intrebe cum vor alimenta acest dispozitiv.

Vestea buna este ca, potrivit unui purtator de cuvant al Sony care a vorbit pentru IGN, gamerii vor putea folosi orice incarcator AC de 5V/1,0A. Sony a subliniat ca aceste incarcatoare vin mai mult sau mai putin incluse cu smartphone-urile actuale.

CITESTE SI:  Microsoft a iesit. Ce alta companie poate cumpara TikTok

Potrivit purtatorului de cuvant, “Energia pentru consola PlayStation Classic poate fi furnizata folosind orice sursa de alimentare USB care indeplineste cerintele de 5V/1,0A, inclusiv de cele care vin cu smartphone-urile”.

Este adevarat ca poate fi dificil daca consola nu are incarcator AC, dar avand in vedere ca nu este benefic pentru mediu sa existe atat de multe incarcatoare, de ce sa nu folosesti unul pe care il ai deja?

CITESTE SI:  Smartphone-urile LG G7 One si G7 Fit au fost anuntate - specificatii oficiale

Purtatorul de cuvant al companiei a confirmat, de asemenea, ca in ciuda porturilor USB care sunt utilizate pentru conectarea controlerelor incluse, noile controlere precum DualShock 4 nu vor functiona cu acestea.

“Perifericele pentru PlayStation-ul original sau pentru modelele mai noi nu sunt suportate pe consola PlayStation Classic – care este proiectata pentru a functiona cu controlerele incluse”.