VIDEO: Cum arata un joc SimCity pierdut de aproape 30 de ani

Cum arata un joc SimCity pierdut de aproape 30 de ani

In ianuarie 1991, un prototip al jocului SimCity pentru consola NES a fost prezentat la un eveniment. De atunci nu a mai fost vazut, iar jocul vechi de aproape 30 de ani a aparut in schimb pe consola SNES a Nintendo cateva luni mai tarziu. Dar istoricii in gaming au urmarit o versiune nedescoperita anterior si au incarcat-o pe internet pentru a o putea vedea cu totii.

Exista multe jocuri care au fost publicate de-a lungul anilor, insa probabil nu multe au avut au devenit cunoscute. De fapt, acum aproape 30 de ani in urma, un prototip al SimCity pentru consola NES a aparut in cadrul unui eveniment, dar nu a mai fost vazut niciodata si s-a lansat in schimb pe consola SNES.

CITESTE SI:  Ce noi accesorii speciale de gaming are Razer si ce preturi au

Acum, conform celor de la The Video Game History Foundation, se pare ca s-a reusit redescoperirea jocului SimCity pentru NES pierdut de aproape 30 de ani. De asemenea, aceia au impartasit detalii intr-o postare pe site-ul fundatiei.

Conform istoriei jocului pentru NES pierdut acum 30 de ani, designerul Will Wright al SimCity a colaborat cu Shigeru Miyamoto de la Nintendo pentru a aduce titlul pe consolele Nintendo.

CITESTE SI:  Ce succes are Nintendo Switch in Japonia - date exacte

Cu toate acestea, desi a aparut un prototip pentru consola NES, nu s-a lansat niciodata si a fost lansat in schimb pentru SNES. De fapt, multi au crezut ca SimCity a fost pierdut pentru totdeauna si a devenit un fel de Sfant Graal printre colectionari si arhivisti.

The Video Game History Foundation a reusit sa intre in posesia jocului pierdut SimCity de 30 de ani, sa digitalizeze o copie si sa-l dezasambleze pentru a ne arata cum este.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul scurtmetraj animat al Overwatch

Putem spune ca acesta nu este jocul SimCity cu care multi probabil au crescut, dar este interesant sa vedem cum ar fi aratat pe consola NES acum aproape 30 de ani.

Pentru cei care au fost curiosi dintotdeauna cu privire la istoria jocurilor video, clipul video de mai jos cu SimCity pentru consola NES de acum 30 de ani li se va parea interesant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *