fbpx

Si pe aceasta casca de realitate virtuala va putea fi jucat jocul Minecraft

Si pe aceasta casca de realitate virtuala va putea fi jucat jocul Minecraft

Jocul Minecraft – care apartine de compania Microsoft din Statele Unite acum – are parte de un upgrade gratuit, upgrade care va permite gamerilor sa joace acest joc cu o anumita casca de realitate virtuala mai tarziu in aceasta luna, a anuntat dezvoltatorul Mojang Studios intr-o postare pe blog.

Fanii doreau de ceva timp sa joace Minecraft pe casca de realitate virtuala PS VR a Sony. Desi acest joc e deja disponibil pentru a fi jucat pe diferite platforme de realitate virtuala (de exemplu, a fost lansat pe Oculus Rift in 2016), casca de realitate virtuala PS VR a Sony a fost pana acum trecuta cu vederea.

CITESTE SI:  De ce Samsung isi inchide aplicatiile VR

Mojang sustine ca upgrade-ul va veni sub forma unui patch care va putea fi descarcat gratuit pentru toti jucatorii, ceva mai tarziu in aceasta luna. “Tuturor celor care au Minecraft pe PlayStation 4 le va veni gratuit acest patch”, sustine studioul.

“Descarcati acest patch si veti avea acces la noua functionalitate Minecraft VR. Desigur, vei avea nevoie de o configuratie PlayStation VR pentru asta”.

CITESTE SI:  Epic Games respinge aceste afirmatii ale Apple

De asemenea, Mojang a distribuit capturi de ecran cu ceea ce pare a fi jocul Minecraft in casca de realitate virtuala PS VR. Compania sustine ca versiunea Minecraft pentru PS VR va fi “100% acelasi joc pe care il poti juca in fiecare zi, in fiecare saptamana, in fiecare luna, in fiecare an… pe PlayStation 4”.

Exista cateva modificari, dar acestea vor fi in principal la interfata si la configurarea castii de realitate virtuala. Gamerii vor putea folosi controlerul PS4 pentru a se deplasa si a actiona, in timp ce privesc in jurul lor folosind casca de realitate virtuala PS VR a Sony.

CITESTE SI:  O noua aplicatie de iPhone X elimina decupajul din partea de sus

Mojang sustine ca jocul va avea doua moduri separate, Immersive si Living Room, dar nu e clar ce presupun acestea. Jocul Minecraft are in continuare succes, in ciuda faptului ca are o vechime de peste un deceniu.

Mai devreme in acest an, Microsoft (care a cumparat Mojang in 2014) a declarat ca vanzarile jocului Minecraft au depasit 200 de milioane de diverse platforme.