Ce persoane vand conturi Fortnite furate pe Instagram

Ce persoane vand conturi Fortnite furate pe Instagram

Instagram nu este doar pentru postat fotografii exotice din calatorii si cu diferite preparate culinare. Asta pentru ca se pare ca unii folosesc acest serviciu pentru a vinde conturi Fortnite furate.

Cei mai multi dintre noi folosesc acest serviciu de photo-sharing pentru a impartasi fotografii si clipuri video, dar se pare ca altii le folosesc pentru cu totul altceva.

Conform unei noi stiri, atacatorii cibernetici folosesc acoperirea uriasa a Instagram pentru a vinde conturi Fortnite furate. Conturi Spotify furate sunt de asemenea vandute, pe langa faptul ca se ofera acces la boti care sunt proiectati pentru a lansa atacuri DDoS.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a generat PUBG Mobile numai luna trecuta

Publicatia Motherboard a vorbit cu cineva implicat in vanzarea de produse de hacking pe Instagram. Acea persoana spune ca exista multi oameni implicati in asta pe Instagram.

Unii atacatori cibernetici par sa-si promoveze pur si simplu instrumentele de hacking prin postari normale pe Instagram, in timp ce altii le posteaza la Povesti.

CITESTE SI:  Ce numar urias de jucatori are jocul PUBG Mobile

Aceeasi persoana a adaugat ca exista un interes deosebit pentru conturi Fortnite furate. Atacatorii cibernetici au spart din ce in ce mai multe skin-uri Fortnite, avand in vedere ca popularitatea jocului a crescut, iar unele profile au niste skin-uri rare.

Acesti atacatori sparg adesea conturi Fortnite pentru a folosi metodele de plata ale victimei pentru a cumpara upgrade-uri in joc si mai apoi pentru a transfera acele upgrade-uri catre alte conturi Fortnite.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul joc Angry Birds al companiei Rovio

Un purtator de cuvant al Instagram a confirmat autorului stirii ca regulile companiei interzic folosirea serviciului in orice scop ilegal, inselator, fraudulos si neautorizat.

Printre aceste lucruri se numara si vanzarea accesului la conturi Fortnite furate si la dispozitive sparte. Purtatorul de cuvant a adaugat ca Instagram investigheaza aceasta problema si va lua masuri pentru a inlatura utilizatorii care incalca termenii si conditiile sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *