fbpx

Numarul de exemplare in care s-a vandut jocul Cyberpunk 2077, in ciuda erorilor

Numarul de exemplare in care s-a vandut jocul Cyberpunk 2077, in ciuda erorilor

Jocul video Cyberpunk 2077 a avut o lansare dezastruoasa, din cauza bug-urilor si erorilor, iar unor gameri le-au fost restituiti banii. Chiar si asa, acest joc s-a vandut intr-o multime de exemplare pana in prezent.

Se credea ca acesta va fi unul dintre cele mai populare jocuri din 2020, dar, din pacate, diversele erori au afectat lansarea.

Compania Sony din Japonia chiar a eliminat Cyberpunk 2077 din PlayStation Store si restituie gamerilor banii. Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda acestor lucruri, acesta a reusit sa se vanda intr-o multime de exemplare pana in prezent.

CITESTE SI:  VIDEO: Supraincalzirea lui Xperia Z3+ a fost capturata intr-un clip video

Conform dezvoltatorului, Cyberpunk 2077 s-a vandut in 13 milioane de copii, in ciuda sumedeniei de erori si bug-uri. Acest numar se bazeaza pe numarul de exemplare vandute minus restituirile necesare.

Tinand cont de asta, vanzarile de pana in prezent sunt impresionante. Dezvoltatorul nu a dezvaluit numarul de exemplare pentru care au fost restituiti banii, deci nu e clar care ar fi fost numarul de exemplare vandute daca jocul nu ar fi avut acele erori si bug-uri.

CITESTE SI:  Destiny 2 este unul dintre cele mai bine vandute jocuri din 2017

Dar 13 milioane de copii vandute e ceva impresionant si o realizare notabila. Va trebui sa avem rabdare pentru a vedea cum se va descurca jocul in viitor la vanzari, mai ales ca dezvoltatorul a dezvaluit ca va lansa patch-uri in urmatoarele luni pentru a elimina bug-urile si erorile.

CITESTE SI:  Imprimanta ta a incorporat coduri de urmarire in documentele tale printate

Ce parere ai? Crezi ca dezvoltatorul mai poate recupera ceva din valva initiala a lui Cyberpunk 2077, dupa ce va lansa acele patch-uri foarte necesare?

Si ce parere ai despre faptul ca Cyberpunk 2077 s-a vandut in 13 milioane de exemplare in ciuda erorilor care practic creeaza un joc care nu poate fi jucat?

Facebook