fbpx

De ce Bentley nu va lansa masini electrice mai devreme de 2025

De ce Bentley nu va lansa masini electrice mai devreme de 2025

Adrian Hallmark a avut o perioada dificila de la intoarcerea sa la compania Bentley in calitate de CEO in februarie 2018. Mai recent, CEO-ul Bentley a explicat de ce nu va lansa masini electrice proprii mai devreme de anul 2025.

Mai multi producatori de masini au incercat sa produca si masini electrice, pe masura ce industria se indrepta catre un viitor mai sustenabil.

Cu toate acestea, inca exista producatori care inca n-au lansat asa ceva. De exemplu, producatorul Ferrari a dezvaluit ca prima masina electrica a sa se va lansa cel mai devreme in 2025.

CITESTE SI:  De ce iPhone 12 va sosi in Franta cu casti EarPods gratuite

Se pare ca Ferrari nu e singurul producator de autoturisme care intarzie sa lanseze asa ceva. Conform unei stiri de Automotive News Europe, CEO-ul companiei Bentley, Adrian Hallmark, a dezvaluit ca compania sa nu va lansa astfel de autoturisme mai devreme de 2025.

Conform CEO-ului Bentley: “Am spus ca cel mai devreme in 2025 vom lansa o masina electrica Bentley. Prin urmare, urmatoarea faza a investitiei noastre are legatura cu electrificarea respectiva”.

CITESTE SI:  Ce asistent virtual va ajunge probabil pe Chromebook-uri

CEO-ul a vorbit despre ceea ce a impiedicat producatorul de autoturisme Bentley sa lanseze astfel de autoturisme: dorea sa se asigure ca compania este profitabila si ca are o vedere clara asupra momentului potrivit cand trebuie sa lanseze aceste autoturisme.

De asemenea, el mentioneaza ca compania se gandeste daca sa produca masinile electrice pe aceleasi linii de asamblare sau daca trebuie sa construiasca zone suplimentare de productie.

CITESTE SI:  Care este primul smartphone cu 8GB de RAM de la Huawei

Conform CEO-ului Bentley: “Am putea folosi si adapta unul dintre autoturismele existente cu motor cu combustie interna, iar acela ar fi prima masina electrica a noastra, dar nu am folosi un autoturism cu combustie interna si sa incercam sa-i integrat acumulatori, deoarece ar exista compromisuri in ceea ce priveste autonomia si eficienta”.