fbpx

Noul joc Pokemon care se va lansa pe consola Nintendo Switch

Noul joc Pokemon care se va lansa pe consola Nintendo Switch

Conform unei noi stiri, pe 30 aprilie se va lansa pentru consola Nintendo Switch un nou joc Pokemon. Au fost dezvaluite anumite informatii despre acesta si cum se poate juca pe consola Nintendo Switch.

Un succesor al unuia dintre cele mai interesante jocuri de pe consola Nintendo 64 va sosi in curand. The Pokemon Company a anuntat ca Pokemon Snap va sosi pe consola Nintendo Switch pe 30 aprilie.

Un trailer prezinta personajele principale si Lental, o regiune care contine o varietate de terenuri. Similar cu jocul original, te vei afla intr-un vehicul – de aceasta data denumit NEO-ONE – care se deplaseaza de-a lungul unei piste predefinite.

CITESTE SI:  De ce gamerii sunt nemultumiti ca jocul "CS:GO" este gratuit

Sarcina ta este sa analizezi vizual ce se afla in jur, iar apoi sa capturezi fotografii cat mai interesante. La finalul fiecarui nivel, jocul iti va oferi puncte bazate pe o varietate de factori, cum ar fi daca Pokemonul poza in acel moment.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa a generat PUBG Mobile numai luna trecuta

De asemenea, vei avea la dispozitie lucruri pentru a ademeni Pokemonii si sa declansezi momente speciale. Unii Pokemoni si o parte din vegetatie vor straluci.

“Aceste intamplari exista doar in regiunea Lental si sunt cunoscute drept fenomenul Illumina”, a dezvaluit The Pokemon Company intr-un comunicat de presa. Va fi sarcina ta sa descoperi de ce exista acest fenomen, alaturi de profesorul Mirror si asistenta sa Rita.

Daca esti interesat, retine ca jocul Pokemon Snap pentru consola Nintendo Switch va costa 59,99 dolari si este disponibil pentru precomanda pe Nintendo eShop.

CITESTE SI:  CEO-ul Nintendo promite mai multe moduri de distractie cu Switch

Data lansarii este primul anunt major Pokemon din 2021 – care se intampla, de asemenea, sa fie cea de-a 25-a aniversare a seriei. Ce parere ai despre noul joc din franciza Pokemon pentru consola Nintendo Switch? Crezi ca exista vreo posibilitate sa fie cat de cat un joc popular?

Facebook