fbpx

Noile functii ale serviciului de streaming de jocuri Google Stadia

Noile functii ale serviciului de streaming de jocuri Google Stadia

Compania Google din Statele Unite nu a renuntat la serviciul sau de streaming de jocuri video. Intr-o postare pe blog, compania din Statele Unite a anuntat functii noi care sunt acum lansate in serviciul de streaming Google Stadia pentru jocuri.

Cea mai importanta noua functie a Stadia este transmiterea de mesaje text catre alti oameni. Functia a fost lansata incepand cu saptamana trecuta, dar acum e disponibila in toate regiunile in care serviciul e disponibil.

Daca folosesti controlerul Stadia sau orice alt gamepad, vei putea accesa si anumite raspunsuri predefinite pentru mesaje text. Serviciul de streaming Google Stadia a imbunatatit si partajarea celor mai interesante momente din joc.

CITESTE SI:  Cum e noul motor de cautare pentru China al ByteDance

Daca inregistrezi un clip video, de exemplu, acesta va fi capturat si cu sunetul inregistrat de microfon. Utilizatorii de dispozitive mobile si de browser isi pot partaja capturile de ecran si clipurile cu un link public.

De asemenea, paginile de profil din serviciul de streaming de jocuri Google Stadia vor avea acces la anumite imbunatatiri de baza, cum ar fi o lista a jocurilor pe care le detii, persoanele din lista ta si ceva denumit “prezenta”.

CITESTE SI:  Ce specificatii are smartphone-ul Android Go cu pret de 90 de dolari al Xiaomi

“Am adaugat si comenzi care va vor permite sa realizati actiuni precum invitarea altor gameri”, a precizat Google intr-o postare pe blog. In cele din urma, echipa de la acest serviciu a subliniat functia Family Sharing deja anuntata, functie care permite unei serii de oameni sa partajeze acelasi grup de jocuri pe care le-au cumparat sau le-au revendicat prin Stadia Pro.

CITESTE SI:  Va avea consola PS5 compatibilitate cu jocurile vechi?

Compania Google din Statele Unite a lansat o multime de update-uri la serviciul de streaming de jocuri in ultimele 12 luni. Printre acestea se numara realizarile, streamingul 4K pe web, unele dintre functionalitatile de baza ale Google Assistant, streaming prin 4G si 5G si abilitatea de a conecta casti USB-C la controlerul Stadia.