fbpx
Se lucreaza pentru a aduce Final Fantasy 14 pe aceasta consola de jocuri

Se lucreaza pentru a aduce Final Fantasy 14 pe aceasta consola de jocuri

Compania Square Enix din Japonia inca lucreaza pentru a aduce Final Fantasy 14 pe consolele de jocuri Xbox ale Microsoft, conform unei noi stiri. Dar, din pacate, nu a fost anuntat inca nimic concret si e posibil ca Final Fantasy 14 nu se va lansa foarte curand pe acea consola de jocuri.

Final Fantasy 14 al Square Enix e disponibil de ceva vreme si poate rula pe PC-uri, Mac-uri, console PS4 si PS5, dar platforma Xbox lipseste din aceasta lista.

CITESTE SI:  Cine vrea ca Apple sa dezvolte retele 5G in SUA

In 2015, s-a indicat faptul ca acest lucru se datoreaza exclusivitatii, dar in anul urmator, producatorul FF14 de la Square Enix, Naoki Yoshida, a dezvaluit ca o versiune pentru consolele de jocuri Xbox ale companiei Microsoft din Statele Unite era inca o posibilitate.

Acum, cativa ani mai tarziu, nu exista inca o versiune pentru Xbox a Final Fantasy 14. Din fericire, Square Enix inca nu a renuntat sa aduca jocul pe Xbox, dar din pacate nu a fost anuntat inca nimic concret.

CITESTE SI:  Ce indica ca pe utilizatorii Apple nu prea ii intereseaza 5G

Potrivit lui Naoki Yoshida: “Regret ca vorbesc despre aceleasi lucruri ca de fiecare data. Dar inca suntem in discutii cu Microsoft si cred ca discutiile merg pe un ton pozitiv”.

De asemenea, conform lui Yoshida, acesta nu e in masura sa ofere detalii. Acestea fiind spuse, avand in vedere ca acesta e un joc in continua crestere si evolutie datorita faptului ca e un MMORPG, presupunem ca, atata vreme cat jucatorii il joaca, nu prea conteaza cand se va lansa pe dispozitivele Xbox ale companiei Microsoft din Statele Unite.

CITESTE SI:  99,8% dintre jucatorii acestui joc pot fi invinsi de sistemul AI al DeepMind

Oricum ar fi, se pare ca gamerii nu vor putea juca Final Fantasy 14 al Square Enix prea curand pe acea consola a companiei Microsoft. Ce parere ai despre asta?

Detii o consola de jocuri Xbox de la Microsoft? Esti dezamagit de faptul ca Final Fantasy 14 al Square Enix s-ar putea sa nu apara foarte curand pe acea consola de jocuri?