fbpx

Cum e noua consola de jocuri a SNK care e si controler

Cum e noua consola de jocuri a SNK care e si controler

Nefiind multumita doar sa lanseze replici de aparate de jocuri, compania SNK a decis sa lanseze o noua consola de jocuri arcade. Aceasta se numeste Neo Geo Arcade Stick Pro.

E similara cu o consola pe care Capcom a anuntat-o deja care se numeste Capcom Home Arcade si care seamana tot cu un controler. Aceea a companiei SNK include 20 de jocuri preinstalate. Dispozitivul are dimensiunile de 430 x 215 x 125 mm, iar compania SNK planuieste o lansare la nivel mondial.

Daca vrei sa joci vechile jocuri clasice de tip arcade, atunci vei fi interesat sa afli ca cei de la SNK au anuntat cea mai noua consola a lor. Este vorba despre Neo Geo Arcade Stick Pro.

CITESTE SI:  Cum te poti apuca de streaming pe Twitch cu usurinta

Dupa cum poti vedea in imaginea de mai sus, dispozitivul seamana cu un controler si, daca te intrebai unde este consola, afla ca e integrata in acel controler.

Potrivit SNK, “In acest mod, poti conecta pur si simplu dispozitivul la TV printr-un cablu HDMI si poti juca unele dintre cele mai bune jocuri SNK. Exista 20 de jocuri clasice NEOGEO preinstalate care asteapta sa fie jucate. Poti chiar rearanja aspectul butoanelor in meniul de optiuni”.

CITESTE SI:  De ce consola Xbox One se vinde mai putin bine decat PS4, probabil

Daca te intrebi de ce aceasta consola ti se pare cunoscuta, asta e pentru ca se bazeaza pe controlerul NEO GEO CD din trecut, cu exceptia faptului ca noul dispozitiv este usor mai mare.

De asemenea, compania sustine ca dispozitivul va suporta un “mod joystick”, joystick (controler) care poate fi conectat la o consola Neo Geo Mini sau la un PC.

CITESTE SI:  Cum s-a reusit rularea altor jocuri pe PlayStation Classic, de pe o memorie USB

Gamerii vor putea, de asemenea, sa conecteze controlerele Neo Geo Mini Pad sau chiar un Neo Geo Arcade Stick Pro daca doresc sa joace cu un alt jucator.

Compania SNK nu a anuntat inca oficial cand va lansa consola-controler sau ce pret va avea. Dar se stie ca va veni cu 20 de jocuri clasice Neo Geo preinstalate.