fbpx

Cu ce imbunatatiri centrate pe Japonia va veni jocul Flight Simulator al Microsoft

Cu ce imbunatatiri centrate pe Japonia va veni jocul Flight Simulator al Microsoft

Saptamana viitoare, mai exact pe 29 septembrie, va fi lansat un nou update pentru jocul Flight Simulator al companiei Microsoft din Statele Unite. Acel update al acestui simulator de zbor va fi centrat pe Japonia si va veni cu o serie de lucruri noi si imbunatatiri, majoritatea centrate pe aceasta tara.

La evenimentul sau Tokyo Games Show, compania Microsoft din Statele Unite a anuntat astazi un update gratuit major pentru jocul Microsoft Flight Simulator.

CITESTE SI:  Vot covarsitor. UE ar putea obliga compania Apple asta

Acest update imbunatateste experienta zborului in Japonia cu acest joc/simulator de zbor. Sase orase, inclusiv Tokyo, sunt imbunatatite cu fotogrametrie 3D, noi aeroporturi japoneze create manual vor aparea si 20 de repere din toata tara sunt adaugate la inalta rezolutie.

Sendai, Takamatsu, Tokushima, Tokyo, Utsunomiya si Yokohama vor fi primele orase din Japonia care vor fi supuse fotogrametriei 3D. Desi fiecare aeroport din Japonia era deja in acest joc al companiei Microsoft din Statele Unite, doar cateva erau create manual.

CITESTE SI:  De ce compania japoneza SoftBank ar vinde ARM

Nagasaki e probabil cel mai important aeroport dintre noile adaugiri, alaturi de Hachijojima, Kerama, Kushiro, Shimojishima si Suwanosejima. Printre repere se numara Muntele Fuji, Castelul Himeji, templul Hōryū-ji si insula Hashima.

Alte informatii despre noul update cu imbunatatiri pentru jocul Flight Simulator al companiei din Statele Unite vor aparea inainte de lansarea acelui update (pentru simulatorul de zbor) stabilita pentru 29 septembrie.

CITESTE SI:  Drepturile pentru filmul James Bond sunt dorite de Apple si Amazon

Ce parere ai despre noul update centrat pe Japonia care va aparea in jocul Flight Simulator al companiei Microsoft din SUA? Ce crezi despre imbunatatiri si despre lucrurile noi care vor fi adaugate? Crezi ca, in urma acestui update, gamerii Microsoft Flight Simulator vor zbura mai des in Japonia?