fbpx

Companiile care iti permit sa creezi jocuri 3D fara a scrie cod

Companiile care iti permit sa creezi jocuri 3D fara a scrie cod

Doua companii au format un parteneriat pentru a permite oamenilor obisnuiti si dezvoltatorilor sa dezvolte jocuri 3D fara ca acestia sa fie nevoiti sa scrie nici macar un rand de cod. Dar acelea vor fi mai degraba joculete 3D. Deci sa nu te astepti ca vei putea crea un nou GTA 5 fara a scrie cod.

Probabil nu ai de gand sa scrii cod pentru urmatorul Lego Star Wars, dar s-ar putea sa poti crea ceva similar. Companiile Lego si Unity au colaborat la un nou proiect care se numeste “Microgame” si care iti permite sa creezi un joc 3D in mai putin de o ora, fara a scrie un rand de cod.

CITESTE SI:  Ce cota de piata uriasa are Apple in Japonia

Trebuie doar sa urmezi tutorialele in Unity Editor. “Behaviour Bricks” Lego speciale au deja actiuni de gameplay incorporate si exista si personaje incorporate.

Daca doresti sa personalizezi experienta, poti adauga moduri creative, precum si teme din Asset Store care se deblocheaza cu cat esti mai implicat in proiect.

CITESTE SI:  Essential si-a anulat cel de-al doilea smartphone, iar compania se pregateste sa se vanda, se pare

Vei obtine un pachet “Knight’s Kingdom” doar dupa share-uirea jocului 3D, de exemplu. Un parteneriat cu BrickLink iti permite sa importi creatii personalizate de pe piata online a companiei Lego pentru a personaliza aspectul.

Acesta e, desigur, un efort de a sustine adoptarea Unity atat in randul noilor veniti, cat si al dezvoltatorilor care se gandesc sa schimbe motoarele de gaming.

Acest lucru arata progresul fantastic al instrumentelor de motoare de gaming de-a lungul anilor. Desi nu vei putea crea un joc de la zero fara sa scrii cod, companiile Lego si Unity vor facilita procesul pentru oricine este interesat de dezvoltarea de jocuri 3D.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming de muzica cu 130 de milioane de abonati cu plata

Ce parere ai despre faptul ca companiile Lego si Unity doresc sa le permita oamenilor sa dezvolte jocuri 3D fara a scrie nici macar un rand de cod? Crezi ca, fara ca oamenii sa scrie cod, acele jocuri 3D vor fi suficient de flexibile si de calitative?