fbpx

Compania care lucreaza la un joc James Bond

Compania care lucreaza la un joc James Bond

O anumita companie/dezvoltator de gaming lucreaza la un joc James Bond care va relata povestea originii agentului secret. Aceasta ar fi prima productie de gaming din aceasta franciza, din 2012 pana in zilele noastre. Exista o multime de oameni care se declara incantati de proiectul companiei.

La o zi dupa ce a dezvaluit ca lucreaza la un nou proiect, IO Interactive, compania care dezvolta productia de gaming Hitman, a dezvaluit ca lucreaza la un joc James Bond. Proiectul 00, asa cum e denumit in acest moment de companie, va aprofunda originile agentului secret.

CITESTE SI:  Motivele posibile pentru ca Apple Watch Edition a fost abandonat

In respectivul joc – acesta avand o poveste originala – vei incerca sa obtii statutul de elita 00 la serviciul secret de informatii din Marea Britanie (MI6). IO Interactive nu ofera alte informatii pentru moment.

In afara de dezvaluirea proiectului, imaginea clasica a armei Bond, muzica tematica si un trailer nu au aparut alte lucruri. Inca nu s-a dezvaluit cand s-ar putea lansa jocul James Bond, dar compania IO Interactive a declarat ca jocul James Bond din Proiectul 00 va ajunge pe sistemele si platformele moderne.

CITESTE SI:  Sondaj: Aproape doua treimi dintre americani detin un produs Apple

Indiferent cand va fi lansat, acesta va fi prima productie de gaming J. B. oficiala de la 007 Legends din 2012. Mai devreme in acest an, un grup de pasionati GoldenEye 007 au fost nevoiti sa-si intrerupa munca la un remake al clasicului Nintendo 64.

In schimb, acestia dezvolta un joc James Bond original. Totusi, IO Interactive pare compania potrivita pentru o productie de gaming J. B. Asta pentru ca seria Hitman se concentreaza, de asemenea, in jurul unui agent secret care poseda o multime de gadgeturi si deghizari.

CITESTE SI:  Care e cel mai de succes joc mobil al Nintendo

Studioul companiei IO Interactive angajeaza dezvoltatori pentru a construi acest joc palpitant si unic, deci e posibil ca dezvoltarea se afla in primele etape. Ce parere ai despre asta? Crezi ca James Bond va fi pe masura Hitman?