fbpx

Iata cum poti juca jocul Elder Scrolls pe Twitter

Iata cum poti juca jocul Elder Scrolls pe Twitter

Compania de gaming Bethesda din Statele Unite a anuntat ca oamenii pot juca jocul Elder Scrolls pe reteaua sociala Twitter, dar nu in modul in care ar putea crede unii. Oricine, oriunde se afla in lume, il va putea juca pe reteaua sociala Twitter, dar premiile vor fi oferite doar gamerilor din anumite doua tari.

In trecut, joculetele de aventura bazate pe text erau in voga. Practic, aceste jocuri veneau sub forma unor carti care iti prezentau un scenariu, iar apoi trebuia sa decizi anumite lucruri pentru a ajunge la pagina relevanta.

CITESTE SI:  Finala sezonului 7 al serialului Urzeala Tronurilor doboara recorduri

Pentru a reexperimenta o parte din aceasta nostalgie, iti recomandam sa verifici ce are nou Bethesda pentru gameri. Compania de gaming a lansat recent un joculet de aventura pe reteaua sociala Twitter, bazat pe Elder Scrolls.

A prezentat diverse scenarii, iar gamerii pot da click pe linkurile Twitter pentru a continua. La final, gamerii pot crea o captura de ecran si o pot trimite la unul dintre cele 20 de pachete digitale Elder Scrolls Online.

CITESTE SI:  Pretul noului Echo Show care vine cu ceva in premiera pentru ecranele inteligente Amazon

Trebuie remarcat faptul ca, desi poti juca acest joc pe reteaua sociala Twitter oriunde in lume, premiile sunt doar pentru cei care locuiesc in Australia si Noua Zeelanda.

De asemenea, acest lucru apartine de promotia Bethesda pentru pachetul de jocuri Markarth DCL pentru Elder Scrolls Online, deci nu e ca si cum acesta ar fi un nou joc din franciza pe care il poti juca in locul celui real.

De fapt, acest lucru e pentru marketing, desi gamerii care doresc sa verifice Elder Scrolls Online vor fi, de asemenea, incantati de faptul ca jocul video real este in prezent gratuit de jucat pana pe 9 decembrie, asa ca il poti incerca daca esti curios.

CITESTE SI:  De ce prajitorul de paine al Razer va deveni realitate

Ce parere ai despre joculetul text de pe reteaua sociala Twitter bazat pe jocul Elder Scrolls al companiei de gaming Bethesda? Crezi ca vor exista oameni interesati sa joace pe Twitter acel joculet bazat pe text?