fbpx
Ce acumulator ar include masina electrica Apple din 2024

Ce acumulator ar include masina electrica Apple din 2024

Conform unor stiri anterioare, compania Apple din Cupertino, Statele Unite, va lansa propria masina electrica in 2024. Acum, stiri mai recente ne ofera informatii despre ce fel de acumulator va include acel autoturism al companiei din SUA.

S-a zvonit de o vreme ca compania Apple din Statele Unite lucreaza la un autoturism propriu, iar o stire mai recenta indica faptul ca acel autoturism ar putea fi lansat in 2024.

CITESTE SI:  Compania care verifica temperatura angajatilor sai pentru a afla daca sunt infectati cu coronavirusul Wuhan

Acum, potrivit unei noi stiri de Reuters, s-a confirmat stirea anterioara. De asemenea, Reuters a adaugat ca acel autoturism Apple va include un acumulator avansat. Unul dintre neajunsurile cu masinile pe electricitate este autonomia lor la fiecare incarcare.

Intrucat statiile de incarcare pentru masini electrice nu sunt prea raspandite, cel putin deocamdata, asta inseamna ca proprietarii de masini electrice vor trebui sa fie precauti atunci cand vine vorba despre traseul de deplasare.

CITESTE SI:  De ce laptopul MacBook Pro de 16 inci ar putea avea un pret de pornire urias

Cu toate acestea, asa-numita tehnologie de acumulator avansat ar contine un design monocelular. Acest design proiectat de compania Apple din Statele Unite va determina ca celulele individuale sa fie voluminoase si, de asemenea, se va elibera spatiu in interiorul acumulatorului, eliminand lucruri precum golurile si modulele.

In cele din urma, acumulatorul e proiectat astfel incat sa poata fi incluse materiale mai active in interiorul acestuia, ceea ce ar trebui, in teorie, sa creasca autonomia.

CITESTE SI:  De ce LinkedIn a fost trimisa in judecata

Acestea fiind spuse, producerea si vanzarea unei masini electrice presupune obstacole, mai ales pentru o companie precum Apple care nu a mai produs niciodata asa ceva.

Compania Apple din Statele Unite are resursele pentru a se implica intr-un astfel de proiect de masina electrica cu acumulator avansat, dar nu e clar daca proiectul sau va oferi rezultatele scontate.