fbpx

Compania care acuza Nintendo ca i-a furat ideea cu Switch

Compania care acuza Nintendo ca i-a furat ideea cu Switch

O companie a acuzat compania Nintendo pentru faptul ca i-a furat ideea cu consola Switch pe care a lansat-o in urma cu ceva ani. Drept urmare, compania japoneza a fost trimisa in judecata din cauza consolei de jocuri Switch.

Cand Nintendo din Japonia a dezvaluit pentru prima data ca lucreaza la o noua consola de jocuri – care a fost lansata in cele din urma sub numele “Switch” – compania japoneza a fost prudenta si si-a pazit designul pentru ca nu dorea sa-si ofere secretele inainte de lansare.

CITESTE SI:  Cum te vei putea bucura de jocul Pokemon GO in izolare

Cand consola de jocuri Nintendo Switch s-a lansat, multi i-au laudat unicitatea. Cu toate acestea, ideea de controlere detasabile nu este noua, motiv pentru care Gamevice a trimis in judecata compania din Japonia.

Procesul judecatoresc s-a pronuntat in cele din urma in favoarea companiei din Japonia in martie 2020, dar Gamevice nu a renuntat inca si a contestat decizia printr-un nou proces judecatoresc.

CITESTE SI:  Ce alte smartphone-uri sunt compatibile cu Google Stadia

Gamevice doreste sa blocheze importarea si vanzarea consolei Nintendo Switch in Statele Unite. Conform acestui nou proces judecatoresc, Gamevice sustine ca a primit un brevet pentru un controler de jocuri in august si acuza ca Nintendo i-a incalcat acel brevet.

Daca nu esti familiarizat, imaginea de mai sus arata perechea de controlere Gamevice care au fost proiectate pentru smartphone-uri. Se ataseaza cate un controler pe ambele parti ale smartphone-ului, iar utilizatorul poate astfel juca mai usor jocurile.

CITESTE SI:  Cum poti juca jocul Diablo din 1996 in browser

Trebuie sa recunoastem ca acest concept al Gamevice pare similar cu consola de jocuri Nintendo Switch, dar avocatii companiei Nintendo si judecatorul care a hotarat verdictul probabil au avut alta parere. Ramane de vazut daca compania din Japonia va avea sorti de izbanda dupa ce a fost trimisa in judecata de Gamevice care o acuza ca i-a furat ideea cu consola de jocuri Switch.