fbpx

Ce pret are acest controler pentru jocuri modern pentru iPhone-uri

Ce pret are acest controler pentru jocuri modern pentru iPhone-uri

O anumita companie lanseaza pe piata un nou controler pentru jocuri modern pentru iPhone-uri. Acesta se numeste Backbone One si vine cu niste functii destul de avansate. Pretul acestuia este acum public.

Cand vine vorba despre controlerele pentru jocuri pentru iPhone, exista o multime de optiuni dintre care poti alege. Dar, recent, a aparut o noua optiune pe piata si se numeste Backbone One.

Acest dispozitiv Backbone One este unic datorita faptului ca contine caracteristici hardware si software care par sa fie destinate gamerilor din epoca moderna care folosesc iPhone-uri pentru gaming.

CITESTE SI:  Apple ar putea vinde iPhone-ul cu numarul un miliard in aceasta luna

Acest controler vine cu un buton dedicat care se numeste Buton de Captura. Acest buton le permite gamerilor sa inceapa inregistrarea jocului pe dispozitivul lor mobil (iPhone, de exemplu), iar apoi sa partajeze clipul video pe platformele de social media precum Instagram, sau sa trimita un mesaj prin serviciul iMessage al Apple.

Exista, de asemenea, o aplicatie insotitoare care va detecta daca vreuna dintre cunostintele tale foloseste controlerul pentru jocuri Backbone One si le poti invita la un chat.

CITESTE SI:  Cum arata prima masina electrica Cadillac

Mai exista si suport pentru chat vocal cross-game, comutarea intre jocuri, abilitatea de a crea intruniri si asa mai departe, aceste lucruri fiind concepute pentru gamerii moderni care ar prefera unele dintre aceste caracteristici sociale.

In ceea ce priveste restul caracteristicilor controlerului Backbone One pentru iPhone-uri, acesta vine cu functii destul de standard. Are un D-pad, un joystick dual analog si este dotat cu o multime de butoane.

CITESTE SI:  Aplicatia Android a Microsoft care a ajuns la un miliard de instalari

Daca esti interesat sa devii proprietarul controlerului pentru jocuri modern Backbone One pentru iPhone-uri, trebuie sa retii ca acesta are un pret de 99 de dolari. Ce parere ai despre asta? Ai de gand sa cumperi un astfel de controler pentru jocuri pentru iPhone? Ce crezi despre pretul sau?