fbpx

Cu cat reduce Apple preturile tabletei iPad Pro de 1TB

Cu cat reduce Apple preturile tabletei iPad Pro de 1TB

Compania Apple din Cupertino a redus discret preturile celor mai scumpe modele de tablete iPad Pro (cu 1TB spatiu de stocare) de 12,9 si 11 inci. Clientii companiei Apple vor primi aceste tablete de 1TB la pret mai redus, dar chiar si asa costa destul de mult.

Tableta de 12,9 inci cu 1TB spatiu de stocare a primit o reducere de 200 de dolari, ajungand la 1549 de dolari, in timp ce modelul de 11 inci are acum un cost redus la 1349 de dolari.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Galaxy Note 9 intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Produsele Apple sunt deja destul de scumpe. Pe deasupra, cu cat ceri mai multa memorie interna, cu atat mai scumpe devin acele produse. Ia ca exemplu iPad Pro de 1TB care avea un pret de 1749 de dolari.

Remarcati ca am spus “avea”, pentru ca Apple a decis sa reduca preturile tabletelor sale iPad Pro de 1TB. Modelul de 12,9 inci cu acelasi spatiu de stocare a primit o reducere de 200 de dolari, ceea ce aduce costul la 1549 de dolari.

CITESTE SI:  Ce upgrade inedit s-ar putea sa ajunga pe noua tableta iPad Air a Apple

E adevarat, pretul inca e mare, dar reducerea de 200 de dolari va determina ca aceste tablete iPad Pro a Apple sa fie mai atragatoare pentru clientii care anterior trebuiau sa opteze pentru mai putin spatiu de stocare din cauza costului ridicat.

Reducerea pare sa se aplice si pentru Apple iPad Pro de 11 inci care are acum un cost redus la 1349 de dolari. Iar reducerea pare sa se aplice numai modelelor de 1TB, din pacate.

CITESTE SI:  Ce smartphone s-ar putea sa inregistreze video la 240fps 4K

Daca doresti tablete iPad Pro cu spatiu de stocare mai redus, afla ca preturile acestora vor ramane neschimbate. Nu e clar de ce Apple reduce preturile tabletelor sale de 1TB, dar e posibil ca spera sa creasca vanzarile prin reduceri. Oricum ar fi, este o veste buna pentru consumatorii si profesionistii care ar putea aprecia memoria interna in plus.

Sursa imagine: Flickr.com