fbpx
Pretul tabletei robuste Panasonic Toughbook G2 cu Windows 10

Pretul tabletei robuste Panasonic Toughbook G2 cu Windows 10

Compania Panasonic din Japonia a anuntat o noua tableta robusta, destinata oamenilor care lucreaza in medii extreme. Acest dispozitiv nu ruleaza Android, ci sistemul de operare Windows 10. De asemenea, dispozitivul robust (Toughbook G2) nu e accesibil la pret.

Uneori, la job, s-ar putea sa nu fie fezabil din punct de vedere comercial sa oferi fiecarui angajat propriul sau laptop si/ sau tableta. Asta inseamna ca, uneori, anumite dispozitive sunt folosite in comun de personalul de angajati.

CITESTE SI:  La ce ar fi utila o camera in smartwatch-ul Apple Watch

Si, din moment ce sunt folosite de diversi oameni, s-ar putea sa se defecteze mai devreme decat altele. Daca aceasta e o problema, atunci s-ar putea sa fiti interesati de faptul ca compania Panasonic din Japonia a anuntat intre timp cea mai recenta tableta robusta Toughbook.

Aceasta se numeste Panasonic Toughbook G2. E o tableta robusta Panasonic cu sistem de operare Windows 10 si a fost proiectata pentru a fi un dispozitiv extrem de rezistent. Datorita amortizoarelor din jurul cadrului, acesta e un dispozitiv care poate rezista impacturilor.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are smartphone-ul ASUS Zenfone 7 Pro cu camera flip-up

De asemenea, Toughbook G2 e o alternativa la laptopurile robuste. Conform companiei Panasonic din Japonia, tableta robusta cu Windows 10 va fi ideala in situatiile in care utilizarea unui laptop e nepotrivita.

Cat despre specificatiile lui Toughbook G2 cu Windows 10, va exista un ecran de 10,1 inci si un procesor Intel Core i5 sau i7 vPro. Conform Panasonic, autonomia dispozitivului va fi de pana la 18,5 ore in utilizare, va integra pana la 32GB de RAM, un SSD de 1TB, dual-SIM si doua butoane pe lateral care pot fi programate.

CITESTE SI:  Cu cat creste Apple productia castilor AirPods Pro

Exista, de asemenea, un accesoriu optional de tastatura pentru a tasta. Pretul tabletei robuste Panasonic Toughbook G2 cu Windows 10 e de 3000 de dolari. E, desigur, o tableta scumpa, dar Toughbook G2 nu e pentru utilizatorii obisnuiti, ci pentru profesionisti care ii pot justifica pretul.