fbpx

Ce noi jocuri Google Assistant poti juca pe ecranele inteligente

Ce noi jocuri Google Assistant poti juca pe ecranele inteligente

Google din Statele Unite a anuntat ca a realizat unele modificari care permit asistentului virtual Google Assistant sa fie capabil de anumite jocuri pe ecranele inteligente. Aceasta a dezvaluit si cam ce astfel de joculete poti juca pe ecranele inteligente.

Compania din Statele Unite doreste sa-si imbunatateasca ecranele smart, pentru a fi mai distractive. Acum cateva zile, compania din Statele Unite a lansat noi joculete pe care le poti juca cu asistentul virtual pe ecrane inteligente precum Nest Hub Max.

CITESTE SI:  De ce Fitbit si Garmin sunt anchetate in SUA

Daca esti fan, poti alege sa joci “Jeopardy!” gazduit de Alex Trebek, “Who Wants to be a Millionaire” sau “Trivia Crack”. Exista, de asemenea, jocuri de cuvinte, unul de desenare si asa mai departe. Google Assistant era deja capabil de cateva joculete bazate pe voce. Trebuia doar sa zici: “Hey Google, sa jucam un joc”.

CITESTE SI:  Ce pret are stylus-ul pentru consola Nintendo Switch

Dar jocurile adaugate mai recent profita de ecranele inteligente, combina displayul cu controalele vocale si touchscreen. Compania americana intentioneaza sa se concentreze in special pe jocurile pentru ecranele inteligente si sustine ca va lansa si alte jocuri pana la sfarsitul acestui an.

Se banuia deja ca se va intampla acest lucru. In iunie, compania din Statele Unite a lansat niste instrumente pentru dezvoltatori menite sa transforme asistentul virtual Google Assistant intr-unul mai capabil.

CITESTE SI:  Pentru ce agentia spatiala americana doreste sa ajunga pe un asteroid

In cadrul acestui update, a fost anuntat mode-ul Continuous Match care permite microfonului unui dispozitiv sa ramana deschis, in loc doar sa asculte dupa ce asistentul virtual Google Assistant vorbeste.

Compania din Statele Unite sustine ca acest lucru ar duce la conversatii mai eficiente cu asistentul virtual si ar permite unele interactiuni distractive.