fbpx

De ce TV-ul Sero al Samsung nu e pentru toata lumea

De ce TV-ul Sero al Samsung nu e pentru toata lumea

Sero TV al Samsung s-a lansat comercial in Statele Unite si Marea Britanie. Compania Samsung din Coreea de Sud sustine ca TV-ul de 43 de inci e disponibil la preturi de 2000 de dolari si 1600 de lire sterline. Preturi cam piperate, avand in vedere dimensiunea relativ redusa a ecranului.

Cu toate acestea, este un ecran OLED 4K. Sero (care poate trece intre modul peisaj si cel de portret in functie de continutul pe care il urmaresti) a fost disponibil in Coreea de Sud de ceva vreme. La CES 2020, Samsung a anuntat ca va aduce Sero in Statele Unite si pe alte piete globale.

CITESTE SI:  Asa ar putea Apple populariza caracteristica 3D Touch

Ideea e ca orientarea portret a TV-ului va insemna ca este mai bun pentru afisarea de Povesti Instagram, clipuri video TikTok, continut Snapchat si orice alte clipuri video filmate pe verticala, in loc de orizontala.

Daca ai un smartphone compatibil, cum ar fi un Samsung Galaxy, il poti atinge de Sero TV pentru a transmite ecranul smartphone-ului la TV, iar televizorul se va ajusta automat pentru a se potrivi cu orientarea smartphone-ului.

CITESTE SI:  Galaxy S6 vs iPhone 6 - care smartphone face cele mai bune poze?

Intre timp, utilizatorii de iPhone-uri vor trebuie sa foloseasca o comanda vocala de la distanta, sau aplicatia SmartThings pentru a ajusta manual orientarea lui Sero iar apoi sa foloseasca un protocol precum AirPlay pentru a transmite continut.

Este o idee interesanta, dar acest TV Samsung nu e pentru toata lumea. Unor persoane nu le plac filmarile pe verticala, in primul rand. Chiar daca tie iti plac aceste filmari, s-ar putea sa nu ai spatiu in locuinta pentru baza voluminoasa si nedemontabila a lui Sero.

CITESTE SI:  Cum lansezi Google Assistant cu asistentul virtual Siri

Acea baza include un sistem de difuzoare frontale 4.1-channel de 60 de wati, asa ca Samsung macar foloseste eficient acel spatiu din partea de jos. Ce parere ai despre Sero TV al Samsung? E pentru tine?