fbpx

Ce joc horror interzis anterior e iarasi disponibil in Taiwan

Ce joc horror interzis anterior e iarasi disponibil in Taiwan

Un anumit joc horror din Taiwan a fost lansat anul trecut in aceasta tara, dar apoi a fost interzis si scos de pe piata. Cu toate acestea, acum acesta poate fi cumparat, in format fizic de aceasta data, in Taiwan pana pe 15 iunie. Exista un motiv pentru care acesta a fost interzis anul trecut in aceasta tara.

Jocul horror Devotion – anterior interzis in Taiwan – este disponibil pentru cumparare din nou, dar numai in tara de origine. Un poster de pe forumul de gaming Resetera a dezvaluit ca copiile fizice ale jocului horror sunt de vanzare in magazinul online al dezvoltatorului si pot fi cumparate in Taiwan.

CITESTE SI:  Incredibil. Compania cu o incarcare wireless care incarca un smartphone in 30 de minute

Devotion a fost disponibil numai o saptamana anul trecut inainte ca dezvoltatorul lui sa-l scoata de pe magazinul online Steam. Devotion a avut numeroase critici, dupa ce jucatorii au descoperit prezenta unui meme cu referire la presedintele chinez Xi Jinping.

Dezvoltatorul jocului horror a lansat atunci un patch si si-a admis eroarea, dar asta nu a fost suficient. Autoritatile chineze au anchetat Indievent – compania din China care a publicat Devotion in tara – si i-a revocat licenta de business la cateva luni dupa ce Devotion a fost scos de pe piata. Apoi, dezvoltatorul din Taiwan a emis o declaratie in care a precizat ca jocul nu va reveni prea curand.

CITESTE SI:  Tableta Nokia N1 trece granitele Chinei - pret si specificatii

Cei din Taiwan pot acum precomanda oricare dintre cele doua versiuni fizice ale Devotion. Jocul horror – care a fost interzis anul trecut – poate fi precomandat pana pe 15 iunie dar livrarea este limitata doar la adresele din Taiwan.

CITESTE SI:  De ce Rockstar suspenda accesul la jocul GTA Online

Dupa cum mentioneaza PC Gamer, totusi, dezvoltatorul a postat un mesaj pe Facebook in care a dezvaluit fanilor ca aceasta lansare nu va multumi toti gamerii care doresc sa joace asa ceva. De asemenea, dezvoltatorul a mai anuntat ca va continua sa incerce diverse modalitati pentru a aduce jocul horror Devotion – anterior interzis – mai multor oameni.