fbpx

VIDEO: Cum e tableta de 50 de inci a Microsoft

Cum e tableta de 50 de inci a Microsoft

Prima data anuntata anul trecut, tableta uriasa de 50 de inci de a doua generatie a Microsoft are acum un pret oficial. Surface Hub 2S cu ecran urias este destinata companiilor.

Acesta combina mai multe roluri intr-un singur pachet. Dispozitivul Microsoft de 50 de inci are un ecran 4K cu raport de aspect de 3:2. In interior exista un procesor Intel Core i5 de a 8-a generatie, 8GB de RAM si spatiu de stocare de 128GB. Desi 128GB e cam putin, ar trebui sa ajunga pentru ca dispozitivul nu stocheaza date la nivel local.

CITESTE SI:  Ce tip de Windows 10 nu va mai oferi Microsoft producatorilor de PC-uri

Desi i-ar putea fi dificil sa invinga Apple in domeniul tabletelor, Microsoft si-a extins intre timp gama Surface pentru a acoperi o varietate de produse, printre care se numara un dispozitiv care se numeste Surface Hub.

Acest dispozitiv este un fel de tableta uriasa, dar destinata utilizatorilor care au nevoie de un ecran mare pentru colaborare. Ei bine, cei care au nevoie de un ecran atat de mare ar putea fi incantati sa afle ca Microsoft a dezvaluit oficial Surface Hub 2S.

CITESTE SI:  De ce directorul Xbox e entuziasmat cu privire la urmatoarea consola Xbox

Pentru cei care nu stiu, anul trecut Microsoft a anuntat ca Surface Hub 2S se va lansa in 2019. Tableta are un ecran urias de 50 de inci cu o rezolutie de 3840 x 2560 pixeli si o camera web 4K incorporata.

Una dintre caracteristicile unice ale tabletei Microsoft de 50 de inci este ca poate fi atasata pe un suport si miscata din incapere in incapere. Chiar mai bine, poate functiona pe baterie.

Se estimeaza ca acumulatorul ii ofera tabletei de 50 de inci o autonomie de 100 de minute, ceea ce inseamna ca o poti duce in diverse locatii in care nu sunt disponibile prize.

CITESTE SI:  VIDEO: Microsoft ne arata Windows 10 pe tabletele cu ecran mic

De asemenea, tableta Surface Hub 2S a Microsoft de 50 de inci va avea suport pentru Windows Ink si va avea, de asemenea, un stylus incorporat. Daca acest dispozitiv ti se pare ceva de care ai fi interesat, sa stii ca tableta Microsoft nu este ieftina si vine la un pret de pornire de 9000 de dolari.