fbpx

Asa arata interiorul masinii electrice ID.4 a Volkswagen

Asa arata interiorul masinii electrice ID.4 a Volkswagen

Compania Volkswagen a dezvaluit o imagine care ne arata interiorul masinii electrice ID.4 pe care VW o va dezvalui mai tarziu in aceasta luna. In acea imagine se pot vedea si doua ecrane touchscreen care au scopuri diferite.

Volkswagen ne ofera niste imagini cu ID.4, prima sa masina crossover complet electrica, inainte de dezvaluirea oficiala a acestui autoturism care va avea loc mai tarziu in aceasta luna.

Producatorul auto Volkswagen a lansat imagini ale interiorului lui ID.4, prezentand ecranele touchscreen (nu are doar un singur ecran touchscreen), controalele si o banda de iluminare intuitiva.

CITESTE SI:  Cum se pot incarca masinile electrice in 10 minute

Unul dintre aceste ecrane touchscreen serveste drept centru de infotainment, in timp ce celalalt serveste ca panou de bord. Al doilea ecran pare sa pluteasca deoarece nu este atasat la consola centrala.

In imaginile publicate de Volkswagen, ecranul respectiv arata masina electrica din exterior. ID.4 va avea, de asemenea, iluminare ambientala cu 30 de culori si o banda de lumina sub parbriz care-i poate semnaliza pe soferi, de exemplu atunci cand sistemul de actionare al autoturismului este activ si cand autoturismul e blocat sau deblocat.

CITESTE SI:  De ce un angajat Apple care lucra la masini autonome a fost arestat

De asemenea, va semnaliza franarea si apelurile telefonice. Volkswagen ID.4 este a doua masina electrica bazata pe platforma MEB a producatorului auto, platforma care va servi ca baza pentru toate viitoarele masini electrice, dupa ID.3.

De asemenea, Volkswagen ID.4 este primul autoturism pe electricitate bazat pe platforma MEB si care va fi disponibil in afara Europei si va fi produs si lansat in China si in Statele Unite.

CITESTE SI:  Ce Surface Laptop 2 exclusiv ar putea primi China de la Microsoft

Compania Volkswagen a inceput deja productia masinii electrice ID.4 la uzina sa din Zwickau, Germania, in timp ce uzinele sale din China si SUA vor incepe productia masinii electrice mai tarziu in acest an si, respectiv, in 2022.