fbpx

Ce pret are pachetul de colectie pentru jocul World of Warcraft care implineste 15 ani

Ce pret are pachetul de colectie pentru jocul World of Warcraft care implineste 15 ani

Avand in vedere ca jocul World of Warcraft implineste 15 ani in noiembrie, compania Blizzard care il dezvolta vrea sa lanseze un pachet de colectie de bunuri cu tematica.

Acel pachet contine mai multe bunuri fizice si virtuale si se va lansa spre sfarsitul lunii octombrie. Iar pretul pachetului de colectie nu e foarte mare.

Doritorii trebuie sa fie autentificati pe Blizzard Shop pentru a cumpara pachetul de colectie care are un pret de 100 de dolari. Unii ar zice ca acest pret merita.

CITESTE SI:  Neasteptat. Cum sustine Nike o echipa de gameri din Coreea de Sud

Stiai ca jocul MMORPG – World of Warcraft – al Blizzard implineste 15 ani? Cam toate jocurile MMORPG spera sa ajunga la o astfel de vechime.

Desi exista ceva controverse cu privire la modul in care Blizzard a abordat World of Warcraft si povestea sa, acesta este inca un joc jucat de multi oameni din intreaga lume.

De fapt, daca esti pasionat de acest joc si nu te-ar deranja sa-ti arati aprecierea pentru acesta, ai putea fi incantat sa afli ca Blizzard a anuntat Editia World of Warcraft 15th Anniversary Collector.

CITESTE SI:  Serviciul companiei Google care a trezit interesul a 4000 de dezvoltatori

Acesta este un pachet cu pret de 100 de dolari care contine o gramada de bunuri fizice si in-game pentru jucatorii World of Warcraft. Bunurile fizice din pachetul de colectie includ o statuie de 25 de centimetri a lui Ragnaros.

Pentru cine nu stie, Ragnaros e este seful ofensivei de la Molten Core care a fost una dintre primele ofensive adaugate in joc in trecut. De asemenea, va exista un ac Onyxia, un suport de mouse cu harta zonei Azeroth si imprimari de arta plastica pentru colectie.

CITESTE SI:  E oficial! Jocul Fortnite a devenit si mai mare prin lansarea totala pe Android

De asemenea, va fi oferit clientilor un timp de joc de 30 de zile, dar si doua suporturi in-game pentru Alliance si Horde. Editia de colectie a companiei Blizzard are un pret de 100 de dolari si poate fi precomandata prin magazinul Blizzard. Se asteapta ca pachetul de colectie va fi lansat spre sfarsitul lunii octombrie 2019.