fbpx

Motivul posibil pentru care Tesla renunta la returnarea masinii in termen de 7 zile de la cumparare

Motivul posibil pentru care Tesla renunta la returnarea masinii in termen de 7 zile de la cumparare

Cei care cumparau o masina electrica de la Tesla aveau pana acum garantia ca, dupa ce o cumpara, o vor putea returna in termen de 7 zile de la cumparare, indiferent de motiv, primind toti banii inapoi. Acum nu se mai poate, pentru ca Tesla a renuntat la politica de returnare in termen de 7 zile de la cumparare.

Potrivit Electrek, compania din Statele Unite nu mai ofera politica de returnare a masinii electrice in termen de 7 zile indiferent de motiv. Vizitand pagina web pe care producatorul auto o dedicase acelei politici, vei fi redirectionat catre pagina principala a site-ului web al companiei americane.

CITESTE SI:  Ce pret ar putea avea smartphone-ul pliabil Motorola Razr

Daca masina electrica Tesla pe care ai cumparat-o nu a suferit stricaciuni si daca avea sub 1600 de kilometri pe contor, politica iti permitea sa returnezi masina electrica companiei si ti se returnau toti banii.

Dupa cum mentioneaza Electrek, Tesla si CEO-ul Elon Musk au folosit frecvent aceasta politica de returnare ca instrument de marketing. “Aceasta politica de returnare are scopul de a va oferi incredere in cumpararea unui autoturism Tesla, dar si pentru a va oferi drepturi in conformitate cu legislatia”, a dezvaluit compania pe pagina de asistenta care acum e offline.

CITESTE SI:  De ce Amazon vrea sa scaneze 3D corpurile oamenilor, oferindu-le in schimb un card cadou

Electrek sustine ca cei care vor sa-si returneze masina electrica dupa cumparare vor fi acum contactati de departamentul de service al companiei. Nu e clar de ce compania a decis sa incheie acest program.

CITESTE SI:  Cum e smartwatch-ul Montblanc Summit 2 cu pret de 995 de dolari

Compania nu are un departament de relatii publice pentru a raspunde la nelamuririle din partea mass-media. Totusi, conform unui sondaj, s-a descoperit ca autoturismele electrice Tesla se claseaza printre cele mai putin fiabile autoturisme din Statele Unite.

De asemenea, s-a constatat ca proprietarii de masini electrice Tesla au raportat mai multe defectiuni cu masinile lor in primele 90 de zile de proprietate decat defectiunile oricarui alt brand auto.