Vacanta de iarna s-a incheiat, we’re back in business

Vacanta de iarna s-a incheiat, we're back in business

Si in vacanta mica am fost ocupati si am avut putina treaba. Ne-am trecut site-ul de la HTTP (Hypertext Transfer Protocol) la HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), un protocol securizat.

Astfel, datele transmise de browserele vizitatorilor catre serverul web sunt criptate pe 256 de biti si nu pot fi interceptate de hackeri pe traseul lor, cam ca pe Facebook. Misto, nu?

CITESTE SI:  Sa-si vada tutele de boschetarii lor, e aiurea sa comentezi la cineva cu mult peste nivelul tau

Da, stiu, suna a chestii de geek, dar Dojotech.ro a devenit mult mai sigur cand vine vorba despre informatiile utilizatorilor, lacatul verde din stanga barei de adrese confirma acest lucru. Site-urile care n-au asa ceva in 2018 sunt arhaice, iar webmasterii lor sunt inconstienti si ar merita sa fie trimisi in tot Noul Testament!!!

CITESTE SI:  Sustin existenta miracolelor: sunt sigur ca o alta versiune a mea dintr-un univers paralel asculta muzica lui Cheloo cu care a fu*ut copilaria multora

Asta ne diferentiaza de alte pocnitori de site-uri care inca nu pun pret pe siguranta vizitatorilor in 2018 si care mai si umbla cu date importante, cum ar fi date de carduri bancare, informatii de logare, adrese de e-mail si parole.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *