fbpx
Ce pret are smartwatch Xiaomi cu autonomie de doua saptamani

Ce pret are smartwatch-ul Xiaomi cu autonomie de doua saptamani

Compania Xiaomi din China lanseaza in Europa un smartwatch destul de interesant. Acesta vine cu o autonomie de doua saptamani si cu diverse functii de monitorizare a sanatatii. Si e un smartwatch Xiaomi accesibil la pret.

Xiaomi tocmai a dezvaluit noi smartphone-uri, dar noul smartwatch Mi Watch e ceva mai interesant. Nu e clona Apple Watch la jumatate de pret de la sfarsitul anului trecut, ci ceva mai apropiat de smartwatch-urile WearOS ale Google – sau de un Garmin – macar la nivel estetic.

CITESTE SI:  Tesla extinde autonomia masinilor sale electrice pentru ca proprietarii sa scape de uraganul Irma

Noul dispozitiv va avea o autonomie de doua saptamani, potrivit Xiaomi, avand 117 moduri de fitness uluitoare. Nu e clar ce sistem de operare ruleaza Mi Watch, dar este compatibil atat cu iPhone-urile (care ruleaza iOS 10 sau mai nou), cat si cu smartphone-urile Android (Android 4.4 sau mai nou).

In ciuda lipsei unui sistem de operare pentru dispozitive purtabile standard, acest smartwatch cu autonomie de doua saptamani are o multime de functii de monitorizare a sanatatii: urmarirea ritmului cardiac, monitorizarea nivelului de oxigen, functii de urmarire a odihnei si altele.

CITESTE SI:  Ce numar dezamagitor de iPhone-uri ar fi vandut Apple in India

Ecranul lui Mi Watch poate avea o luminozitate de pana la 450 nits, iar acest smartwatch Xiaomi cantareste circa 32 de grame. Principala surpriza este pretul.

Mi Watch are un pret de 99 de euro si o autonomie de doua saptamani si este disponibil si in Europa. De fapt, pretul nu prea ar trebui sa fie o surpriza: Xiaomi produce de ceva timp dispozitive foarte ieftine, iar noul smartwatch cu pret de 99 de euro pare deosebit de interesant.

CITESTE SI:  De ce Disney+ va fi o amenintare pentru Netflix

Dar Xiaomi lanseaza alaturi de Mi Watch si noi smartphone-uri in Europa, cel mai interesant fiind Mi 10T Pro. Printre specificatiile notabile se numara un ecran de 6,67 inci si 144Hz. Acesta mai vine cu o camera de 108MP si cu capacitate de filmare 8K. Acest smartphone se va lansa un Europa la un pret de 599 de euro.