fbpx

Ce pret are smartwatch-ul Xiaomi cu autonomie de doua saptamani

Ce pret are smartwatch Xiaomi cu autonomie de doua saptamani

Compania Xiaomi din China lanseaza in Europa un smartwatch destul de interesant. Acesta vine cu o autonomie de doua saptamani si cu diverse functii de monitorizare a sanatatii. Si e un smartwatch Xiaomi accesibil la pret.

Xiaomi tocmai a dezvaluit noi smartphone-uri, dar noul smartwatch Mi Watch e ceva mai interesant. Nu e clona Apple Watch la jumatate de pret de la sfarsitul anului trecut, ci ceva mai apropiat de smartwatch-urile WearOS ale Google – sau de un Garmin – macar la nivel estetic.

CITESTE SI:  Cum e camera Nikon COOLPIX W150 pentru cei tineri

Noul dispozitiv va avea o autonomie de doua saptamani, potrivit Xiaomi, avand 117 moduri de fitness uluitoare. Nu e clar ce sistem de operare ruleaza Mi Watch, dar este compatibil atat cu iPhone-urile (care ruleaza iOS 10 sau mai nou), cat si cu smartphone-urile Android (Android 4.4 sau mai nou).

In ciuda lipsei unui sistem de operare pentru dispozitive purtabile standard, acest smartwatch cu autonomie de doua saptamani are o multime de functii de monitorizare a sanatatii: urmarirea ritmului cardiac, monitorizarea nivelului de oxigen, functii de urmarire a odihnei si altele.

CITESTE SI:  Cati oameni inca joaca jocul Solitaire al Microsoft

Ecranul lui Mi Watch poate avea o luminozitate de pana la 450 nits, iar acest smartwatch Xiaomi cantareste circa 32 de grame. Principala surpriza este pretul.

Mi Watch are un pret de 99 de euro si o autonomie de doua saptamani si este disponibil si in Europa. De fapt, pretul nu prea ar trebui sa fie o surpriza: Xiaomi produce de ceva timp dispozitive foarte ieftine, iar noul smartwatch cu pret de 99 de euro pare deosebit de interesant.

CITESTE SI:  Ochelarii de soare inteligenti ai Trendloader sunt plini cu tehnologii

Dar Xiaomi lanseaza alaturi de Mi Watch si noi smartphone-uri in Europa, cel mai interesant fiind Mi 10T Pro. Printre specificatiile notabile se numara un ecran de 6,67 inci si 144Hz. Acesta mai vine cu o camera de 108MP si cu capacitate de filmare 8K. Acest smartphone se va lansa un Europa la un pret de 599 de euro.