fbpx

Ce premii nu i-au revenit companiei Netflix la Gala Oscar

Ce premii nu i-au revenit companiei Netflix la Gala Oscar

Gala decernarii premiilor Oscar a avut loc recent, iar compania Netflix din Statele Unite a reusit sa castige distinctii Oscar in anumite categorii, dar probabil nu in categoriile la care compania din Statele Unite spera.

Serviciul de streaming Netflix din Statele Unite a reusit sa castige o multime de distinctii la Academy Awards, compania castigand 7 Oscaruri si avand 31 de nominalizari, inclusiv doua distinctii pentru filmul “Black Bottom” al lui Ma Rainey si doua pentru “Mank”.

CITESTE SI:  La ce lucreaza Printul Harry impreuna cu Oprah pentru Apple

Printre dezamagirile acelei seri pentru compania Netflix a fost ca nu a reusit sa castige premiul pentru imagine, distinctie care a fost acordata filmului Nomadland al companiei Disney.

De asemenea, serviciul de streaming Netflix din SUA nu a castigat niciun premiu pentru actori. Dar serviciului de streaming din Statele Unite i-a revenit distinctia pentru coafura si costume in cadrul filmului “Black Bottom”; si pentru proiectarea productiei in cadrul Mank.

CITESTE SI:  Ce zice Google despre bug-ul iPhone din Google Photos

Se credea ca serviciului de streaming Netflix ii va reveni premiul pentru prestatia actorului Chadwick Boseman din filmul “Black Bottom”, dar distinctia din aceasta categorie i-a revenit lui Anthony Hopkins pentru “The Father” (Sony Pictures).

Premiul pentru cea mai buna imagine a fost acordat filmului Nomadland, distinctia Oscar pentru cel mai bun regizor lui Chloe Zhao (Nomadland), iar pentru cea mai buna actrita lui Frances McDormand (Nomadland).

CITESTE SI:  De ce urmatoarele iPhone-uri ale Apple ar putea fi si mai scumpe

Actorului Daniel Kaluuya i-a revenit premiul pentru prestatia secundara (in filmul “Judas and the Black Messiah), iar actrita Yuh-jung Youn a castigat distinctia Oscar pentru prestatia in cadrul filmului Minari.

Ce parere ai despre stire? Crezi ca decizia de acordare a distinctiilor Oscar a fost pe merite? Esti de parere ca compania Netflix din Statele Unite era eligibila si pentru un premiu pentru actori?