fbpx

Barack Obama, argatul lui Joe Biden, a ajuns la maximul disperarii

Barack Obama, argatul lui Joe Biden, a ajuns la maximul disperarii

Fostul presedinte al Statelor Unite, Barack Hussein Obama, s-a aflat acum cateva zile in Philadelphia pentru a participa la campania pro-Biden. A sustinut acolo un discurs scremut si fara sare si piper in prezenta multimii in “delir”, multime formata din… 10 oameni pusi acolo sa ovationeze mizeria aia de discurs.

Patetic! Se vede de la 1 kilometru distanta ca disperatul de Obama incearca sa convinga voit oamenii de un lucru fals. Nu ma refer la faptul ca compania de hoteluri a lui Donald Trump se intampla sa aiba un cont bancar in China (nu incerc sa sustin ca acel cont nu exista). Desigur, contul asta e o “super-descoperire”. E de fapt doar o ramasita a unei incercari de business a lui Trump. Pai si ce? Numai China sa foloseasca piata din SUA? M-am referit la Obama care insinueaza ca acel cont (probabil nefolosit de ani de zile) dovedeste ca Donald Trump nu e patriot si ca vinde Chinei interesele SUA.

Democratii sunt cei care vand interesele Americii si sunt in parteneriat cu guvernul chinez (si in cazul COVID-19, si in cazul 5G-ului Huawei si nu numai), nu republicanii care vor sa reduca influenta Huawei si a oricarei companii chinezesti controlate de guvernul comunist chinez. Se citeste pe Obama disperarea in timp ce incearca sa convinga “trilioanele” de oameni din public ca Donald Trump greseste. Incearca Obama sa fie amuzant si nimeni nu rade.

CITESTE SI:  De ce New York va interzice pungile din plastic in 2020

Au gasit democratii si Obama un cont, sunt foarte entuziasmati si vor defila ei mandri cu contul asta un an de zile. Ca ei nu au nimic cu ce sa-l critice. Pe cand democratii sunt niste mega-corupti, tradatori si vanzatori de tara, slugi ale ocultilor (cum e si mass-media americana) si doresc sa importe in SUA elemente din comunismul chinezesc. Pentru ca dictatura eradicheaza coronavirusul.

Obamel nu e demn de incredere nici 0,1%, minte cum respira disperatul asta fara vreo urma de caracter. Discursul asta sovaitor al lui Barack Obama nu e altceva decat un deserviciu adus lui Joe Biden. Sunt sigur ca Donald Trump a castigat ceva voturi de la Joe Biden dupa interventia asta esuata a lui Obama.

CITESTE SI:  Cum a fost arestat cineva pe nedrept cu recunoasterea faciala, in Detroit

Barack Obama vine cu motive puerile pentru care Joe Biden ar trebui sa fie ales presedinte al SUA. Nu exista niciun lucru pozitiv la coruptul de Joe Biden care il califica sa devina presedintele SUA, iar Obama aduce in discutie tot felul de motive aiurea si puerilitati.

Il ironizeaza pe Donald Trump pentru ca posteaza tweet-uri despre conspiratii si despre “‘cabala’ secreta care conduce lumea”, exprimarea lui Obama. Ce-s astia “cabala”?

Canibali? Oameni care merg la cabaret? De ce foloseste Barack Obama strict cuvinte nu foarte precise, din mezozoic si necunoscute de majoritatea oamenilor si nu sintagma reprezentativa si in tendintele vremurilor actuale, “Oculta Mondiala”?

Pai pentru ca oamenii sa nu se intereseze legat de acest subiect. “Noi nu am tolera (n.r.: raspandirea teoriilor conspiratiei) la un director de liceu, noi nu am tolera asta la un antrenor, nu am tolera asta la un coleg de munca, nu am tolera asta in propria familie”, a grait Obama, ca sa se vada cat de departe poate merge netrebnicia lui.

CITESTE SI:  Compania (nu SpaceX) care va lansa 3232 de sateliti de internet

El practic instiga fatis la marginalizare in societate si in familie pentru cine raspandeste teorii ale conspiratiei. E o practica clasica a Ocultei Mondiale care de zeci de ani se asigura ca teoriile conspiratiei sunt un subiect tabu pe care nu trebuie sa-l impartasesti cu altii.

Se asigura oculta de zeci de ani ca cei care vorbesc despre Oculta Mondiala sunt considerati neconformi sau nebuni de catre societate, chiar au aparut in anii trecuti studii (bineinteles platite) care au ajuns la concluzia convenabila (pentru unii) ca astfel de oameni sunt instabili.

Pai sigur, Donald Trump e “nebun” pentru ca promoveaza niste informatii autentice si neconvenabile pentru unii. El si milioane si milioane de oameni care n-au avut creierul privat de oxigen la nastere sunt “nebuni”. Numai slugi precum Obama si Biden sunt intregi la minte pe planeta.