fbpx
Sesiune Q&A - intrebari primite de la cititori

Sesiune Q&A – intrebari primite de la cititori

Am primit niste intrebari foarte “destepte” care subliniaza la perfectie ce-i framanta pe unii in viata lor de toate zilele.

Cand ma tund?

Cand temperatura medie globala ajunge la 50 de grade, dupa ce se topesc toate calotele glaciare, nivelul oceanelor va creste si inotul nu va mai fi optional.

De ce nu port camasa?

Pentru ca chiar si cei din marile companii precum Facebook poarta tricouri, nu camasi. Rareori l-am vazut pe Zuck la camasa. Zuckerberg are cateva zeci de tricouri care seama la fel intre ele si pe care le poarta pe rand. Motivul? Timpul lui e foarte pretios si nu vrea sa-l piarda gandindu-se in fiecare dimineata cu ce sa se imbrace.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 8 - Cel mai bun film romanesc vazut

Ce ma impresioneaza?

Am doua joburi in domeniul tehnologiei, deci nu ma impresioneaza aproape nimic. Ce ma impresioneaza pe mine (lucru aflat de la altii – ca eu nu stiam despre asta si n-am verificat) e atunci cand, de exemplu, cineva traduce APROAPE EXACT versurile unei melodii din engleza in romana si totusi reuseste sa aranjeze lucrurile in asa fel incat versurile traduse in romana sa aiba si RIMA. Asta impresioneaza pe oricine, sa fim seriosi!

De ce sunt atat de fioros?

Par fioros, dar in realitate sunt destul de inofensiv si recurg la agresivitate numai daca sunt provocat. M-am dat peste cap sa nu par prea fioros in imaginea aia, dar nu prea mi-a iesit. Pare ca asa-i fizionomia mea, de om care prezinta riscul sa sparga dintii cuiva din clipa in clipa.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 6 - De ce raspund fix la cate 6 intrebari

De ce nu trec la lentile de contact?

Pentru ca ochelarii is super la moda si pentru ca acestia imi mai atenueaza din aspectul fioros, iar fara ei arat ca un smardoi. In plus, fara ochelari sunt chior ca o cartita.

De ce nu ma uit la camera cand pozez?

Pentru ca atunci cand ma uit la camera pare ca stau cu ochii inchisi, acesta fiind motivul pentru care mi-am fixat privirea catre un punct situat deasupra nivelului camerei. Chestii destepte care tin de domeniul fotografiei, unul dintre multele domenii la care ma pricep.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 46 - Parere despre Rusia

OFFTOPIC: Am niste dezvaluiri SUPER-SENZATIONALE si in EXCLUSIVITATE despre Justin Bieber. Astea-s pentru unii care parca se bat pentru p**a mea. Sunt cele mai mari secrete ale lui JB pe care nu le stie NIMENI in afara de mine: el intra pe Facebook si YouTube si o Facebook-uieste pe Selena Gomez – nu se astepta nimeni la dezvaluirile astea de senzatie, nu? A fost nevoie sa fiu un carnat de “hacker” care cauta atentie ca sa presupun niste lucruri adevarate si stiute de toti?