fbpx

Atatia ani de update-uri software va primi OnePlus TV

Atatia ani de update-uri software va primi OnePlus TV

Compania chineza OnePlus a oferit cateva informatii legate de decizia sa de a alege Android TV ca platforma pentru OnePlus TV. Una dintre cele mai importante informatii pe care le-a dezvaluit implica perioada de timp in care compania va oferi update-uri software.

Daca exista un lucru la care Apple se pricepe bine, acela ar fi update-urile software. Desi compania ar prefera fara indoiala ca clientii sai sa treaca la dispozitive mai noi, Apple a reusit sa se asigure ca pana si dispozitivele de 5-6 ani vechime primesc update-urile software majore.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are primul monitor de gaming Razer

Ei bine, dupa cum unii stiu, OnePlus intentioneaza sa lanseze propriul sau televizor smart. Daca erai ingrijorat cu privire la update-urile software, afla ca compania i-a asigurat pe clienti ca are de gand sa ofere actualizari timp de cel putin 3 ani.

Viitorul OnePlus TV va fi propulsat de o versiune optimizata a Android TV. Conform companiei chineze OnePlus, “Lucram impreuna cu Google pentru a optimiza experienta de utilizare oferita de Android TV si pentru a le oferi utilizatorilor update-uri timp de cel putin 3 ani”.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum iti permite Samsung sa-ti verifici gratuit de arsuri TV-ul cu ecran OLED

Unii au subliniat ca acest lucru e destul de ingrijorator. Asta pentru ca, spre deosebire de smartphone-uri pe care le schimbam la fiecare 2-3 ani, televizoarele smart sunt folosite ani buni.

Asta inseamna ca OnePlus se asteapta sa cumperi un nou smart TV dupa 3 ani, sau sa renunti la update-urile software viitoare. Desigur, daca nu-ti chiar pasa de softul televizorului smart si doresti doar sa-l folosesti pentru a juca jocuri si pentru a urmari continut, atunci cei 3 ani de update-uri software nu ar trebui sa fie o ingrijorare.

CITESTE SI:  Compania ce dezvaluie smart TV-uri cu adevarat 8K

In orice caz, sa speram ca vom afla mai multe despre OnePlus TV cand dispozitivul se va lansa. Poate ca va avea un pret suficient de accesibil incat sa-ti poti permite sa-l schimbi dupa 3 ani.