fbpx

Sesiune Q&A 6 – De ce raspund fix la cate 6 intrebari

Sesiune Q&A 6 - De ce raspund fix la cate 6 intrebari

Cand vor aparea articole cu diacritice?

Cand romii nu vor mai fi nomazi, cand vor avea naibii o tara, o academie nationala si o limba scrisa mai ca lumea! Si cand vor aparea trupe rock pur indiene mai de Doamne-ajuta. Egal cu expresia romaneasca: cand a zbura Ghita din cotet!

Nu prea folosim diacritice, pentru ca diacriticile reprezinta un efort suplimentar destul de inutil si pentru ca exista posibilitatea sa le gresim din neatentie. Daca le gresim, mai mult bagam cititorii in ceata decat daca nu le-am fi folosit.

De ce raspund fix la cate 6 intrebari in fiecare articol

Asa s-au nimerit primele articole si dupa aia m-am gandit sa pastrez modelul asa. Din cate stiu eu, nu sunt Anticristul (nu am fost inca anuntat, dar poate ca nu-i inca vremea) chiar daca intamplator 6 e oarecum numarul Fiarei.

CITESTE SI:  De ce intalnirea dintre Parlamentul European si Mark Zuckerberg va fi transmisa live

Dar as putea s-o tin asa la nesfarsit, numai cu intrebari de la cititori. Slava bunutului Dumnezeu pe care l-am angajat ca sa fie superiorul meu, primesc destule – data fiind garantarea anonimatului cititorilor.

Care e cantaretul/cantareata care-mi displace cel mai mult?

Nu am nimic cu cei care sunt fani Jason Derulo – dar, dupa parerea mea, individul e un libidinos din ala care starneste repulsie de la zeci de kilometri distanta. Ar trebui incarcerat pentru libidinosenie!

CITESTE SI:  La ce este mai bun Google Home decat Amazon Echo cu Alexa

Ce inseamna “Karma” in acceptiunea mea?

E un termen mai de fite si din ce in ce mai la moda pentru “ce semeni, aia culegi”. Pot sa zic ca eu sunt Karma unora si cel mai mare cosmar al lor!

Chiar ma enerveaza berea si reclamele la bere?

Nu ma enerveaza berea, ci faptul ca unii incearca sa ma enerveze cu berea! Ma enerveaza cei care cred ca ma enerveaza berea – o substanta misterioasa (un fel de kryptonita pentru Mr. Super Gadea despre care cred ca nu a baut un pahar de alcool in viata lui) pe care, sa vezi SOC SI GROAZA, chiar o consum (foarte responsabil)!

CITESTE SI:  VIDEO: Cel mai nou trailer "Death Stranding" ne lasa cu mai multe intrebari

Am o parere asa negativa despre genul rap?

Nu prea, genul rap e un gen despre care pot sa zic ca nu numai ca-l tolerez, dar si-l apreciez – in realitate (foarte important: depinde de raper). In “irealitate”, uneori ma prefac ca-mi displace, dar adevarul e ca e un gen bun la transmiterea de mesaje sociale.

E bun si pentru declansarea unei anarhii, iti mai poti dori ceva – tu ca anarhist pana in maduva oaselor care doresti sa perturbi grozava oranduiala a societatii in care trebuie sa-i acceptam pe corupti? Chiar exista unii raperi buni in Romania si nu-i incadrez la categoria cocalareala. Pentru asta-i avem pe manelisti.