fbpx

Pretul unui Joy-Con pe care Nintendo il va vinde individual pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Pretul unui Joy-Con pe care Nintendo il va vinde individual pentru consola de jocuri Nintendo Switch

Compania Nintendo din Japonia a anuntat ca, incepand cu 9 noiembrie, va vinde pentru consola de jocuri Nintendo Switch controlere Joy-Con individuale, nu in pereche ca pana acum. S-a dezvaluit si ce pret va avea unul.

Daca doreai sa cumperi un nou controler Joy-Con pentru a-l inlocui pe cel defect de pe consola de jocuri Nintendo Switch, de obicei trebuia sa cumperi o pereche de controlere, ceea e poate fi destul de scump (o pereche avand un pret de 80 de dolari), mai ales daca ai nevoie doar de un Joy-Con.

CITESTE SI:  VIDEO: Cineva a scapat consola de jocuri Nintendo Switch de la 300 de metri

Cu toate acestea, vestea buna e ca, conform unui tweet de la compania Nintendo din Japonia, in curand compania japoneza va permite vanzarea de Joy-Cons individuale pentru consola de jocuri Nintendo Switch.

Compania din Japonia sustine ca, incepand cu 9 noiembrie, va vinde aceste controlere individual, nu in pereche, la un pret de 40 de dolari fiecare. Trebuie remarcat faptul ca anterior compania din Japonia a vandut Joy-Cons individuale pentru acea consola Switch, dar aveau un pret de 50 de dolari fiecare.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

In plus, nu prea se gaseau in magazine. Cu toate acestea, acest anunt pare sa indice faptul ca gamerii care doresc sa cumpere controlere Joy-Con individuale pentru consola de jocuri Switch vor putea sa le gaseasca si le vor putea cumpara la un pret de 40 de dolari.

Nu e clar ce a dus la aceasta schimbare, dar poate are legatura cu procesul judecatoresc in care compania Nintendo din Japonia e implicata in prezent cu privire la un defect al acestor controlere pentru consola de jocuri Switch.

CITESTE SI:  La ce preturi vin noile camere JVC 500-Series pentru transmisii 4K

Pentru cei nefamiliarizati, s-a descoperit ca Joy-Cons se defecteaza in timp si inregistreaza miscare desi gamerul nu apasa pe niciun buton. Acest lucru poate fi sacaitor, deoarece, in unele cazuri, jocurile nu mai pot fi jucate pe consola Nintendo Switch a companiei din Japonia din cauza acestui defect.