fbpx

Sesiune Q&A 26 – De ce fulguieste pe Dojotech

Sesiune Q&A 26 - De ce fulguieste pe Dojotech

Ce cred despre “Corectitudinea Politica”

Ce e Political Correctness (corectitudinea politica)?! O politica care te indeamna sa eviti pe cat posibil sa afectezi si sa dezavantajezi orice grupuri sociale (sa nu te legi de rasa lor, de religie, de comunitatile LGBT, de faptul ca se f*t in cur si inmultesc HIV-ul si SIDA intr-o veselie si asa mai departe).

In orice fel in care le-ai putea afecta si dezavantaja, in principal prin “discriminare”, desi uneori nu e vorba chiar despre discriminare, ca mai glumeste omul. Unii oameni chiar sunt autoironici si iau la misto uneori chiar si propriile persoane.

Se doreste ca aceasta notiune de corectitudine politica sa fie respectata in principal de influenceri, de formatorii de opinie si de mass-media. Cam asa se manifesta.

Insa cred ca Political Correctness are radacini mai sumbre. Consider ca e o notiune fabricata artificial de catre stapanii lumii ca sa limiteze propagarea de idei nocive si incomode despre ei.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 44 - Sunt jurnalistii straini mai buni decat cei romani?

Daca ne luam dupa notiunea asta, nu mai ai voie sa vorbesti despre evreii care conduc lumea (ca automat esti rasist) si nici despre masoni (ca iarasi nu e corectitudine politica; e un subiect tabu).

In SUA n-ai voie sa zici ca JFK a fost asasinat de CIA (ca devii brusc inamic al tarii si o amenintare la adresa securitatii nationale), desi teoria cu CIA-ul are extraordinar de multi adepti in SUA si e o credinta populara acolo. Si de parca ai fi constient de un adevar de care restul nu sunt constienti.

Ciudat, totusi, e ca poti sa zici orice iti trece prin tartacuta despre teroristii ISIS, despre rusi, chinezi si despre nord-coreeni – caci pentru ei nu pare ca se aplica noua inovatie denumita Political Correctness.

Asta inseamna ca “corectitudinea politica” e o inventie coapta in Occident pentru sine, dar nu si pentru dusmanii sai. Nici nu-i asa greu de dedus. E Political Correctness Gone Mad. Eu nu respect o astfel de tempeala.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 59 - De unde imi procur materialele pentru YouTube?

Cum de a ajuns Dojotech.ro sa fulguiasca

Offtopic: Bine ca n-a ajuns sa ninga cu idiotii care ma critica online, zic. Ontopic: E simplu, prin outsourcing. Ofer 10 centi/ziua unor zilieri din Cambodgia. Ii platesc ca sa controleze fiecare traiectoria cate unui fulg, 24 de ore din 24 [Glumita]. Le pun o paine pe masa.

Mai bine decat sa angajez unii romani. Unii conationali se infoaie si incearca sa para ceva ce nu sunt. Aerienii astia care au pierdut orice legatura cu realitatea nu-s deloc pe placul angajatorilor.

Toti prapaditii panicati nu mai gasesc cai si moduri in care sa para zmei. Se chinuie saracii sa para zmei ca-s niste panicati legat de imaginea lor. Si pentru ca sunt si stapaniti de groaza oprobiului societatii care nu recunoaste “grozavimea” din ei. A fost dezactivata capacitatea de postare de comentarii, deci nu voi mai vedea incantatoarele comentarii agramate si stupizeniile acestor romanasi care cine stie de pe unde-s. La gunoi cu prapaditii care vor sa para ce nu-s!

CITESTE SI:  De ce am implementat postul de radio

In fine, daca criticii se dau grozavi si-s cu caramida in piept de dimineata pana seara reiese ca de fapt sunt doar niste mega-idioti care incearca din greu (altii merita respectul meu, astia ba). Asa-i recunosc pe tembelii astia, dupa infoiere. Infoierea: boala secolului la cocalarii romani.

Si indienii au cocalarii lor care se infoaie, ca i-am studiat si p-astia. Cine a vazut clipuri indiene, cu indieni cu pieptul dezgolit si gelati cu lopatica cu 30 de kile de gel, poate e in asentimentul meu.

Lasand gluma cu zilierii la o parte, motivul fulguielii e ca doream de o vreme ca Dojotech.ro sa fie in pas nu numai cu vremurile, ci si cu vremea de iarna, chiar daca nu prea am avut parte de iarna. Am pregatit deja ceva pe site specific fiecarui anotimp.