fbpx

Sesiune Q&A 35 – Despre ingrijorarile catorva legate de virusi

Sesiune Q&A 35 - Despre ingrijorarile catorva legate de virusi

Ce cred despre femeile in tehnologie

Toata stima pentru dudui, dar barbatii sunt mai priceputi in sectorul asta. De fapt, sectorul e dominat de ei. Exista si femei in tehnologie, dar sunt depasite de barbati ca pondere.

Se depun eforturi considerabile in lume pentru a se echilibra balanta, prin campanii de incurajare a femeilor sa urmeze o cariera in domeniul tehnologiei.

Femeile nu prea au inclinatie catre tehnic si cunostinte tehnice. Din motivul asta nu prea exista femei cu site-uri web, dar exista femei cu Instagram, TikTok, Snapchat (si altele) pentru care nu e nevoie de cunostinte tehnice.

Fiti pe pace, departe de mine misoginismul sau ideea ca ele ar trebui doar sa conceapa si sa creasca plozi si sa stea la cratita, nu ne mai aflam in epoca feudala… ar trebui sa stea la aspirator, lol.

Muzica mea contine virusi?

In primul rand, habar n-am sa creez virusi. Nu ma intereseaza si nu-mi ocup mintea cu cacaturi dintr-astea. In al doilea rand, fisierele .mp3 si muzica in intregul ei n-au cum sa contina virusi.

CITESTE SI:  Cum replica China in privinta vanzarii TikTok in SUA

Dar daca asa ii pot tine pe cei cativa cocalarasi la distanta de Dojotech.ro, din partea mea acesti fani de manelute sunt liberi sa creada ce vor.

Ca veni vorba, cand o sa-mi lipseasca tigle serioase de pe acoperis si voi dori sa fiu pe placul acestor mizerabili (garantez ca n-o sa se intample), o sa caut un cantaret de manele.

Un Guta, un parizer sau un carnat de Plescoi. Gasesc eu. Ca sa cante pentru piesele mele, pentru un featuring (sa nu mai fie doar piese cu instrumental; sa nu existe numai negativ, ci si pozitiv). As canta chiar eu, dar sunt afon in comparatie cu lalaitorii de manele, desi urechea muzicala nu-mi lipseste.

CITESTE SI:  Numarul de vizitatori Reddit a fost anuntat in premiera

Revenind la subiect, mp3-urile n-au cum sa contina virusi (asta se aplica si pentru clipurile video), fisierele .mp3 n-au avut in toata istoria si in toata viata vietilor lor virusi si n-o sa aiba virusi in vecii vecilor.

Mp3-urile nu sunt fisiere executabile si nici nu pot contine cod de virusi, e o aberatie. Macar atata minte sa aiba unii: muzica nu poate contine virusi. In plus, nu voi pune niciodata virusi pe Dojotech.ro.

Pentru ca, la fel ca toata lumea, detest virusii si ii detest si-i introduc in ma-sa si pe cei care se ocupa cu ei. Nu-mi permit sa daunez reputatiei lui Dojotech (la care s-a muncit ani de zile cinstit pentru a se construi o incredere care se construieste greu) folosindu-ma voit de virusi, indepartand in felul asta vizitatorii si ruinand intr-o clipa increderea si tot ce s-a construit in ani de zile.

CITESTE SI:  Ce sunt obligati cei din China care cumpara cartele SIM noi

Acord atentie maxima la siguranta si experienta oferite de Dojotech.ro. Nu-mi permit nici sa folosesc reclame prea deranjante si intruzive, pentru ca as indeparta vizitatorii, ceea ce nu e de dorit. Pentru mine e inacceptabil ca Dojotech sa fie vazut in mod negativ de Google si sa-l puna pe vreo lista neagra din cauza virusilor.

Daca, prin absurdul absurdului si ridicolul ridicolului, Dojotech.ro ar avea virusi, Google Chrome si alte browsere te-ar atentiona numaidecat, lui Google i s-ar aprinde beculetul, pozitia site-ului pe Google ar fi serios afectata, traficul ar scadea vertiginos, vizitatorii si-ar pierde increderea in site. Pe scurt, totul s-ar rasfrange asupra Dojotech. N-ar fi o miscare tocmai inteleapta.