fbpx

Ce fel de camioneta au pregatit Pizza Hut si Toyota

Ce fel de camioneta au pregatit Pizza Hut si Toyota

Serviciile de livrare a produselor alimentare au fost intotdeauna destul de populare, iar popularitatea lor creste si mai mult in ziua de azi datorita tehnologiei.

Asta pentru ca exista aplicatii care ne permit sa comandam produse alimentare. Cu toate acestea, cu cat comandam mai multe produse alimentare, cu atat este implicat mai mult transport, ceea ce probabil nu este prea bine pentru mediul inconjurator.

Tocmai de aceea Pizza Hut si Toyota au format un parteneriat si au dezvaluit un concept de camioneta care functioneaza pe hidrogen si care se numeste Tundra PIE Pro.

CITESTE SI:  Cand va avea Walmart Canada numai camioane electrice Tesla Semi in flota sa

Conceptul de camioneta Toyota pentru livrarea ecologica de pizza suna deja destul de interesant. Dar ceea ce este si mai interesant este faptul ca acea camioneta Toyota Tundra PIE Pro va veni practic cu un robot in partea din spate.

Bratele lui de robot vor ajuta la alcatuirea pizzelor in timp ce camioneta Tundra PIE Pro Toyota se afla in miscare. S-a estimat ca acest lucru ar putea dura pana la 6-7 minute, ceea ce inseamna ca, teoretic, pizzele ar trebui sa ajunga la usile oamenilor chiar cand au iesit din cuptor.

CITESTE SI:  Apple accelereaza analizarea si aprobarea acestor aplicatii despre coronavirusul Wuhan

Potrivit Mariannei Radley de la Pizza Hut, “Nimic nu are un gust mai bun decat o pizza abia scoasa din cuptor. Toyota Tundra PIE Pro aduce la viata pasiunea noastra pentru inovatie, nu numai in ceea ce priveste mediul inconjurator, dar si in domeniul digital si cel al livrarii, pentru a oferi cea mai buna experienta posibila pentru clientii nostri”.

CITESTE SI:  Viitorul update Windows 10 usureaza realizarea de capturi de ecran

Acestea fiind spuse, camioneta Tundra PIE Pro a Toyota este doar un concept, avand in vedere ca ne imaginam ca crearea unei flote de aceste camionete Tundra PIE Pro ale Toyota s-ar putea dovedi destul de costisitoare.

Nu numai Pizza Hut incearca sa-si ecologizeze activitatile. Servicii de curierat precum UPS exploreaza, de asemenea, utilizarea camioanelor electrice pentru ca activitatile lor sa fie mai ecologice.