fbpx

Sesiune Q&A 29 – Cate articole sunt postate in total pe Dojotech

Sesiune Q&A 29 - Cate articole sunt postate in total pe Dojotech

Unde se afla biroul Dojotech

Mai bine zis unde se afla birourile. Exista vreo 3 birouri in tara conectate intre ele prin internet, fiecare in cate un oras. In fiecare dintre birouri lucreaza cate un grup momentan extrem de restrans (de vreo doi oameni, ca masura de precautie).

Ei, fiind freelanceri la fel ca mine, lucreaza pentru Dojotech (prin rotatie) doar in plan secundar si sporadic, joburile lor principale si fundamentale fiind dezvoltarea de site-uri pentru persoanele fizice, juridice si pentru companiile romanesti si straine.

Nu voi destainui locatiile birourilor (pe care membrii le folosesc si pentru joburilor lor independente), dar pot spune ca niciunul dintre ele nu se afla in Bucuresti, iar asta nu-i deloc o tragedie. Important de mentionat e ca rasfirarea birourilor si intreruperea temporara a contactului interuman dintre membrii echipei e un avantaj acum.

CITESTE SI:  Cum o mare echipa de jucatori DotA 2 a fost invinsa de AI

Se scad sansele de raspandire a COVID-19. Se scad si sansele de a ma plictisi, intrucat in general oamenii neinteresanti si cu personalitate de molie ma plictisesc.

Ce numar de articole sunt postate in total pe Dojotech

O tona de mii de articole. Nu o sa ofer un numar exact, dar e imens. Nu-i rau pentru o echipa ce lucreaza destul de rarisim pentru Dojotech. In plus, site-ul are o vechime suficienta si o calitate suficienta pentru a fi unul cu autoritate.

CITESTE SI:  VIDEO: Elon Musk propune calatoria din oras in alt oras cu racheta, chiar aici pe Pamant. Numai el putea sa vina cu o idee din asta

De exemplu, traficul din februarie aproape ca s-a dublat fata de cel din ianuarie, desi februarie a fost o luna mai scurta. Iar traficul a fost 100% organic. Cine a mai pomenit asa ceva, sa i se dubleze traficul organic in doar o luna de zile?

Dar adevarul e ca exista urcusuri si coborasuri, traficul fiind intr-o permanenta inconstanta si schimbare. Intr-o zi in care traficul scade abrupt (din diverse motive), automat si veniturile scad. Daca intr-o zi n-ai trafic, n-ai nici verzisori. Dar totul revine la normal dupa un timp.

CITESTE SI:  Ce farsa a aparut pe Instagram si ce zice Instagram despre asta

Am animozitati fata de cei care pupa moaste?

S-a inteles gresit. Nu am criticat insasi ideea de divinitate sau pe cei care pupa moaste. Am contestat ideea de a pupa moaste si de a astepta sa-ti cada totul din cer, fara sa depui niciun efort, fara sa actionezi.

Am sanctionat si bisnitarii ramasi in pana care nu sunt in subordinea BOR-ului si carora li s-a basit mintea ca trebuie sa profite cumva de epidemie.