fbpx
Sesiune Q&A 2 – De ce calitatea postarilor din Goodies a scazut

Sesiune Q&A 2 – De ce calitatea postarilor din Goodies a scazut

Unde-i capturata imaginea aia din rubrica Despre?

Intr-un studio profesional cu lumini, camere, decoruri si cu tot ce trebuie

De ce nu postam deloc clipuri muzicale romanesti, ci numai straine?

Cate sanse exista sa ne ia la ochi de exemplu strainii de la Warner Music Group pentru ca incarcam clipurile lor straine si cate sanse exista sa ne ia la ochi romanii de la Okapi Sound? Calculati singuri!

Din ce stiu eu, site-urilor le este interzis sa incarce si sa foloseasca ilegal clipuri muzicale pentru care nu detin drepturi. Ne paste plata unor compensatii babane daca suntem prinsi.

CITESTE SI:  De ce asistentul virtual Cortana nu mai poate recunoaste melodii

Cand postez o imagine cu mine fara ochelari?

Ma mai gandesc, nu-s adeptul fotografiilor si nu-mi prea place sa fiu fotografiat.

De ce calitatea postarilor din Goodies a scazut de-a lungul timpului?

Pe-asta nu am mai auzit-o pana acum (am auzit ca toate postarile sunt de joasa calitate, dar pe-asta nu), dar probabil e adevarat. Nu stiu ce sa spun, de vina o fi oboseala, lipsa de timp (liber) suficient pentru redactarea unor postari bune, pierderea temporara a sclipirii. Poate fi orice.

CITESTE SI:  De ce senatorii americani iau Google la intrebari

Definitia pentru bagaboanta si ce am cu ele?

Cred ca majoritatea oamenilor isi au rostul lor pe lume, chiar si viermii – astia exista ca sa fie striviti si calcati in picioare. Cat despre bagaboante, nu putem sa nu le apreciem pentru iscusinta si pricerea in domeniul lor de activitate. Sunt utile pentru performantele de care dau dovada.

“Nu prea esti amuzant! Poti sa zici macar ceva amuzant?”

Care-i asemanarea dintre Patraru si un pahar cu apa pana la jumatate? Ambii sunt dualisti: Patraru ori e semi-cretin, ori e semi-strong! Asa cum paharul cu apa ori e plin pe jumatate, ori gol pe jumatate! Totul depinde de conceptia ta filosofica.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 47 - Care e visul meu

Nu ma astept sa rada multi la gluma asta, nu am creat-o cu intentia de a fi amuzant, ci pentru a rade de marele mos… om de televiziune, Patraru. Dedicatie din partea tuturor romanilor pentru el, se stieeee: “Sa traiti, sa-mbatraniti si p**a sa ne-o beliti!”