fbpx

Sa contribuim toti romanii si sa le cumparam ungurilor dictionare in limba romana!

Sa contribuim toti romanii si sa le cumparam ungurilor dictionare in limba romana

Am primit cateva mesaje tot de la oameni revoltati de-a-n pixulea care mi-au comunicat ca ma leg aiurea de cei care comit greseli gramaticale, pentru ca oricine mai greseste.

Eu nu ma leg aiurea de nimeni si n-am nimic cu ungurii, atat timp cat isi vad de treaba lor si nu atenteaza la teritoriul romanesc, pentru ca o sa atentez si eu la craniile lor.

CITESTE SI:  Tara in care s-ar putea pune capat criptarii care necesita mandat

Cei care ma calca pe bataturi tind sa plateasca intr-un fel sau altul (in principal prin defaimare, lucru la care ma pricep de minune), nu degeaba sunt o fire mai combativa.

Nu ai nicio scuza daca tu ca ungur locuiesti de ani de zile in Romania si nu vorbesti corect romaneste, mai ales in comunicarea scrisa unde ai mai mult timp de gandire.

CITESTE SI:  De ce postez eu in aceasta rubrica. Surprinzator, dar nu ca sa fiu frecat la icre de un ungur

Altfel sta treaba in cazul unui roman care a locuit mai multi ani intr-o tara straina si nu mai cunoaste romana. Acesta din urma poate beneficia de indulgenta, chiar si eu mai gresesc in comunicarea orala.

Dar ungurii care locuiesc in Romania mai bine ar pune mana pe un DEX, sau pe un dictionar maghiar-roman inainte de a-mi trimite mesaje. Altfel, ce rost ar avea sa stea intr-o tara in care nu cunosc limba? Pentru ca noi romanii sa luam cursuri de idiotie si tembelism de la ei?! Sa-si ia gulasul si sa se teleporteze cu el in tara lor de origine!