fbpx
De ce e in stare camioneta electrica Ford F-150

De ce e in stare camioneta electrica Ford F-150

Producatorul auto Ford a dezvaluit acum cateva luni camioneta electrica F-150, pe langa unele informatii despre acest autoturism. Acum au aparut alte informatii despre acest autoturism. Va fi capabil de ceva interesant.

Acum cateva luni, au aparut informatii despre camioneta electrica F-150 a companiei Ford din Statele Unite. Acum, cu anuntarea unei investitii de 700 de milioane de dolari intr-o fabrica din Michigan, fabrica de inalta tehnologie, compania Ford din Statele Unite a impartasit noi detalii despre acel autoturism.

CITESTE SI:  Ce serviciu mai nou ar putea lansa Amazon in India

F-150 va fi capabila de generarea mobila a electricitatii, astfel incat clientii sa-si poata folosi camioneta ca sursa de energie pentru spatii de munca sau pentru campinguri.

Camioneta electrica va veni cu motoare electrice duale, iar producatorul auto Ford din Statele Unite sustine ca va avea si mai multi CP si cuplu decat orice F-150 disponibil in ziua de azi.

Noul F-150 electric este supus la zeci de mii de ore de teste si e pe cale sa inregistreze milioane de kilometri simulati, in laborator si in testare in lumea reala.

CITESTE SI:  De ce Italia a amendat Google cu 100 de milioane de euro

Compania americana a reiterat obiectivul de lansare de la mijlocul anului 2022. Asta inseamna ca se va lansa dupa Tesla Cybertruck despre care se presupune ca se va lansa la sfarsitul anului 2021 si dupa camioneta electrica Rivian R1T si SUV-ul Rivian R1S care au fost amanate pana in 2021 din cauza coronavirusului.

CITESTE SI:  Unde s-au oprit noile smartphone-uri Pixel ale Google

Ford nu e prea deranjata si pare sa conteze pe faptul ca varianta cu motor cu ardere interna a camionetei electrice F-150 e cea mai populara camioneta din Statele Unite.

Producatorul auto Ford din SUA chiar a respins invitatia companiei Tesla de a organiza un concurs care sa implice si autoturismul F-150 pe electricitate, indicand ca compania Ford nu are nevoie sa demonstreze nimic.