fbpx

Tara in care Netflix lanseaza un canal TV

Farmecul serviciului de streaming Netflix este ca poti urmari orice oricand. Dar daca nu ai chef sa te decizi ce sa urmaresti? Aceasta e ideea din spatele noului canal TV pe care compania din Statele Unite il testeaza intr-o anumita tara, dupa cum a remarcat publicatia Frandroid.

Tara in cauza este Franta. Daca accesezi noul link Direct din meniu, va aparea un flux pre-programat de filme, seriale si documentare. Il poti urmari in timp real la fel ca pe un canal TV obisnuit, fara posibilitatea de a derula.

CITESTE SI:  In ce forma soseste Google Stadia oficial pe iOS

Franta este una dintre cele mai importante piete pentru serviciul de streaming Netflix, cu 9 milioane de abonati, dar oamenii sunt inca atasati de continutul obisnuit de la canalele TV.

“Consumul traditional de televiziune este foarte popular in Franta”, a declarat Netflix intr-un comunicat de presa. “Multi spectatori prefera sa nu aleaga ce sa urmareasca”.

Netflix doreste, de asemenea, sa prezinte oamenilor din Franta cu acel canal TV noi filme si seriale pe care altfel s-ar putea sa nu le urmareasca. “Daca iti lipseste inspiratia sau folosesti Netflix pentru prima oara, te poti lasa purtat fara sa alegi un anumit film si sa fii surprins de diversitatea catalogului Netflix”, a dezvaluit compania.

CITESTE SI:  De ce EA crede ca viitorul gaming-ului este smart TV-ul

Cand alegi acel canal TV, serviciul de streaming iti va oferi o grila de 24 de ore cu filmele si serialele care vor fi difuzate. Programele sunt generate automat pe o perioada de 5 zile si se bazeaza pe ceea ce este popular pe platforma in ansamblu, nu pe gusturile tale personale.

CITESTE SI:  De ce Netflix n-a avut nicio pana catastrofala in acest an

Functia este disponibila doar pentru varianta web a serviciului de streaming si pe nicio aplicatie sau pe dispozitivele de streaming sau TV-uri.

Functia a fost lansata incepand de ieri si ar trebui sa fie disponibila in Franta la inceputul lunii viitoare in serviciul de streaming. Compania Netflix din Statele Unite nu a dezvaluit daca acel canal TV se va lansa si in alte tari.