fbpx

Realitatea Plus, Prima TV si probabil Digi24… televiziuni antipopor

Realitatea Plus, Prima TV si probabil Digi24... televiziuni antipopor

Cine credea oare ca voi fi stapanit de extaz ca Realitatea Plus, Prima TV si Digi24 nici nu se compara cu Antena 3 la capitolul audienta? Inainte de COVID, nici eu.

Realitatea Plus a devenit o hahalera de toata jena. Nu ma leg de oamenii de acolo, ma leg de politica lor editoriala pe care o urmeaza cu strictete. Realitatea Plus, Prima TV si Digi24 sunt printre cele mai nedeontologice, antipopor si partizane televiziuni din spectrul TV din Romania.

Din straje ale democratiei, au devenit slugile neomarxistilor, ale dictatorilor COVID globali. Niste aserviti ai guvernului roman condus de un presedinte care isi petrece timpul liber jucand tenis si ocazional jucandu-se cu bricheta pe ziduri antifonate.

Masurile anti-COVID aberante si draconice ale guvernului nu sunt nicidecum pentru sanatatea populatiei, ci au rolul de a falimenta economia romaneasca si de a obtine un control dictatorial asupra populatiei. Si nu e cazul doar in Romania, ci si in celelalte tari.

CITESTE SI:  Adresele IPv4 din Statele Unite se vor termina in aceasta vara

Cifrele le intereseaza pe guvernele lumii de zombalai cu creierul mentolat, ca sa alarmeze lumea cu ele. Niste decapitati si trepanati. COVID-ul e o arma biologica creata de China in laborator, la dorinta expresa a globalistilor, cu scopul de a controla ei lumea, de a controla fiecare aspect al vietilor noastre, de a obtine ei suprematia mondiala.

Iar comunitatea stiintifica globala si medicii sunt cumparati pentru a vinde brasoave. Adevarul e cenzurat de mass-media traditionala si pe internet, de parca lumea asta ar fi supusa cenzorilor din China.

Nimeni n-are voie sa aiba dreptul la o parere care nu e “politically-correct”, nici daca e un virusolog sau medic infectionist de top. Oamenii informati au ajuns sa fie catalogati “conspirationisti” de catre niste nenorociti de la TV care ne vand la kilogram.

CITESTE SI:  Care a fost rezultatul cinei dintre Donald Trump si Tim Cook

Noi, segmentul luminat si informat, suntem conspirationisti pentru ca vaccinurile – care cica ne vor izbavi de COVID – sunt experimentale pana in 2022-2023 si ca pana atunci suntem niste cobai?

Suntem conspirationisti pentru ca niciun producator farmaceutic care produce vaccinurile nu-si asuma raspunderea pentru niciun fel de reactii adverse? Pentru asta suntem conspirationisti?

Daca a fi luminati inseamna ca suntem conspirationisti, atunci da, suntem conspirationisti. Mass-media din toata lumea e sfatuita de catre stapanii care o conduc din umbra si de catre OMS sa nu asocieze acest coronavirus cu China, sa nu faca referire la acesta cu “coronavirusul chinezesc” sau cu “coronavirusul din Wuhan”, ca cica ar fi o dovada de “rasism”. Ete p**a! Escalada-i-ar manzocu’ lui Satan.

CITESTE SI:  Cum va determina Facebook ca comentariile publice afisate sa fie mai de calitate

Pai de ce nu? Daca provine din China, e coronavirusul chinezesc, mai ales daca a fost creat intr-un laborator chinezesc. Ideea e ca mass-media sa nu le discrediteze partenerul in mascarada asta creata de ei. Nu-i vorba despre niciun rasism. Ca doar coronavirusul chinezesc nu e gripa spaniola, gripa care nici n-a aparut in Spania. Scanteia n-a aparut aparut in Spania, ma refer.

Singurul vaccin cu care m-as vaccina – daca m-as vaccina – e ala rusesc. O fi fost creat acesta in doar cateva luni, dar macar exista o siguranta la acest vaccin ca nu e daunator sanatatii in mod intentionat si ca nu contine nanocipuri, fetusi, pietricele de rinichi, tenii sau alte dracovenii.