Publicatiile straine se inspira de aici, desi nu in modul cel mai profesionist

Publicatiile straine se inspira de aici, desi nu in modul cel mai profesionist

Vad de ceva vreme ca apar la sectiunea de comentarii – a unor articole din tehnologie postate pe acest blog – niste linkuri catre niste site-uri straine. Linkurile trimit la niste articole in limba engleza despre care este foarte clar ca au fost luate de pe dojotech.ro si traduse de niste destepti cu curul (adica cu Google Translate) in limba engleza. Pentru ca sunt pline de greseli.

Site-urile straine despre care am observat ca procedeaza astfel sunt vaaju.com si infoglitz.com, iar acestea pur si simplu posteaza la sectiunea de comentarii a unor articole de pe dojotech.ro linkuri catre aceleasi articole, dar traduse in engleza.

Nu-mi dau seama cum reusesc sa-si posteze strainezii linkurile la comentarii, pentru ca toate comentariile trebuie sa primeasca mai intai APROBAREA pentru a fi postate la articole.

CITESTE SI:  De ce Google va inchide site-ul dedicat de gaming al YouTube

De-asta zic ca cele doua site-uri straineze actioneaza in mod neprofesionist: isi posteaza linkurile pe dojotech.ro fara permisiunea noastra!! Observ totusi ca in articolele lor trec sursa de unde s-au inspirat, adica dojotech.ro, sub forma unui link “Source Link” in partea de jos.

Pe de alta parte, noi nu postam linkurile surselor de unde ne-am inspirat pentru ca de obicei ne inspiram din mai multe surse pentru acelasi subiect, pentru ca sursele noastre sunt in engleza, pentru ca nu multi speak-uiesc engleza si pentru ca, chiar daca le-am posta, aproape nimeni n-ar intra pe ele.

Totusi, uneori mentionam numele publicatiilor de unde am extras informatiile pentru articolele noastre (atentie!!) UNICE IN LIMBA ROMANA pe tot internetul (asta daca nu le fura vreun romanas).

CITESTE SI:  Ce e-mailuri avem noi in casuta

Si-au dat seama ca nu pot sa ne determine sa postam in articole linkuri catre articolele lor, asa ca le-au postat ei insisi la comentarii. Suntem flatati ca publicatiile internationale de doi bani considera ca dojotech.ro este un site cu continut de calitate, dar nu asa se procedeaza.

Ca sa nu-si mai posteze linkurile stupide la sectiunea de comentarii de pe acest blog, probabil vom incepe sa ducem in derizoriu tot ce spunem si sa tragem in jos calitatea continutului.

Eu, personal, deja practic acest sport extrem prin modificari repetate ale articolelor dupa ce le-am postat. Decat sa le duca in derizoriu niste natangi pseudocerebrali, mai bine le duc eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *