fbpx

Cum a luat foc o masina electrica Tesla Model 3 in Rusia

Cum a luat foc o masina electrica Tesla Model 3 in Rusia

O masina electrica Tesla Model 3 a luat foc la Moscova, Rusia. Soferul implicat in accident, un expert in piata financiara si liderul companiei de investitii Arikapital, a spus ca si-a ranit piciorul in accident si ca restul pasagerilor au fost usor raniti, dar ranile nu le pun vietile in pericol.

Masina electrica Tesla Model 3 a luat foc in Rusia dupa ce a intrat sambata intr-un camion de remorcare parcat pe o autostrada din Moscova, soferul acelei masini electrice care a luat foc in Rusia spunand ca nu a reusit sa observe la timp camionul cu care s-a ciocnit.

CITESTE SI:  Rusia s-ar putea razbuna daca Google retrogradeaza agentiile de stiri RT si Sputnik in rezultatele de cautare

Intrebat daca folosea atunci modul Autopilot, soferul Alexei Tretyakov din Rusia a spus ca se afla intr-un mod de asistenta in care era necesar sa tina de volan.

Compania Tesla a rezistat cererilor de siguranta pentru Model 3 in fata controalelor de reglementare, in timp ce documentele aratau ca autoritatea americana de siguranta auto a emis cel putin cinci citatii incepand cu anul trecut, cerand informatii despre accidentele in care au fost implicate masinile electrice ale companiei Tesla.

CITESTE SI:  Xiaomi lanseaza cel mai puternic smartphone Android One

Alexei Tretyakov din Rusia a spus ca conducea cu circa 100 de kilometri pe ora – limita de viteza – cand autoturismul sau Tesla Model 3 a intrat in partea stanga a unui camion de remorcare pe care nu l-a observat.

Filmarea accidentului difuzata de canalul TV Rossiya 24 a aratat masina eletrica Model 3 de la Tesla pe marginea drumului, cuprinsa de flacari si de fum gros. Doua mici explozii s-au produs la cateva secunde una dupa cealalta, iar cadrul metalic e tot ce a ramas dupa ce a luat foc, arata secventa video din Rusia.

CITESTE SI:  VIDEO: Bateria lui Galaxy S8 poate rezista unor abuzuri serioase fara sa ia foc

Agentia de stiri RIA din Rusia a incarcat un clip video care arata masina electrica Model 3 circuland pe banda din stanga a soselei de centura a Moscovei, inainte de a intra intr-un camion parcat langa un gard de siguranta care separa partea carosabila de trafic si inainte de a lua foc. Tesla nu a raspuns imediat pentru a oferi un comentariu pe marginea acestui accident din Rusia al masinii electrice Tesla Model 3.

Sursa imagine: Flickr.com