fbpx
Despre maneaua bulgaro-romaneasca Turbulence

Despre maneaua bulgaro-romaneasca “Turbulence”

Am descoperit recent un videoclip, o maneluta romano-bulgareasca interpretata de un cantaret roman de manele aflat in trendurile actuale si o cantareata din Bulgaria (probabil aflata in trenduri in tara ei).

Nu ascult manele de obicei, dar ce m-a frapat la videoclipul asta e bugetul investit si scara globala a videoclipului. E neobisnuit pentru o manea.

Niste oameni in combinezoane si cu mitraliere aflati intr-un laborator militar cica lucrau la un virus care se transmite la oameni pe cale sonora (nu ma refer la aia informatici, ca pentru asta exista Chrome: sa previna infectarea cu ei).

La ce cacaturi si controale fara noima (viziunea lor asupra stiintei) existau in laboratorul ala, parca aia dezvoltau bomba cu hidrogen. Dar de ce castele aia purtau combinezoane, daca virusul ala nu se transmite prin agenti patogeni, ci prin sunet?

CITESTE SI:  Cum de au ajuns antenele sa intoarca armele impotriva PSD

Pentru ca regizor/scenarist angajat de pe strada, de-aia. In clip, se iveste apoi din neant o femeiusca cu doua pistoale si-i impusca pe aia in combinezoane.

Femeiusca arunca o grenada, unda de soc a exploziei il teleporteaza in timp si spatiu pe unul cativa metri mai incolo (Balcanii, Balcanii), dupa care ea ii impusca si pe ceilalti de pe-acolo.

CITESTE SI:  Ce pret are noua boxa Bluetooth cu aspect vintage a Fender

Duduia incarca si raspandeste virusul procurat din acel laborator (il incarca prin satelit) in intreaga lume chiar din masina sa de provenienta Ferrari. Ca doar orice Ferrari incarca turbulence prin satelit de pe CD.

Dupa aia, sunt infectati si se infecteaza intre ei niste soldati americani de la o baza militara din Siria. Alora li se prajesc circuitele si celulele neuronale si incep sa danseze romaneste.

Sunt infectati si cei care apartin de nobilimea din Comitatul Durham din Anglia. Aia erau la cina probabil si se fataie si ei pe sistem turbulence. Unul cu coada era miezul dintre ei.

CITESTE SI:  LG promoveaza din nou capabilitatile audio ale lui LG V20

Pe urma, si unor oameni din Louisiana li se prajeste creierul de la turbulence. Am impresia ca scena aia din Lousiana chiar a fost filmata in ghetourile din Louisiana. Dar macar n-au filmat in Hoboken. Ar fi culmea, avand in vedere bugetul fara numar.

Ulterior, li se supraincalzesc sinapsele si dizgratiosilor din Consiliul sau Parlamentul European. Concluzie: un videoclip uluitor din punct de vedere vizual si impresionant prin prisma bugetului. Acum ca a aparut maneaua SF, de ce nu si un film manea SF? Sau chiar o trilogie.