fbpx
Sesiune Q&A 72 - Ce cred despre imaginea Romaniei in lume

Sesiune Q&A 72 – Ce cred despre imaginea Romaniei in lume

Imaginea tarii in lume consider ca nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte. Mass-media internationala cumparata prezinta, desigur, exclusiv partile nefavorabile ale Romaniei (ca doar urmeaza agenda Ocultei Mondiale, nu e in interesul lor sa fie echidistanti), pe cand parerile oneste si nepartinitoare despre tara asta sunt exprimate de mass-media internationala independenta, dar si de unii vloggeri straini care viziteaza tara.

Asadar, imaginea tarii in lume e oarecum echilibrata. Si ca sa nu fiu acuzat ca prezint Romania doar partinitor pozitiv, voi enumera ce anume detest la tara asta.

CITESTE SI:  Statiile de autobuz din care tara au incarcatoare wireless pentru smartphone-uri

Ma refer la politicul roman, ca doar nu la cetateni, obiectivele turistice, muntii si plaiurile inflorite. Totul pleaca de la politicul roman tradator de neam si tara care devalizeaza, vinde si distruge tara inca din anii ’90.

In primul rand, cei de la fraiele tarii nu impun legile cu severitate. Legile de pe urma carora ar beneficia cetatenii, nu legile dictatoriale de COVID. Nu i-a interesat de 30 de ani sanatatea romanilor, dar acum sunt toti pasionati de COVID si fani sanatatea populatiei.

CITESTE SI:  Conturi asociate serviciilor de informatii ale acestei tari a eliminat Facebook

Conducatorii mai si promoveaza de zeci de ani lipsa de sustenabilitate, risipa de sume colosale de bani pe proiecte fara cap si coada si indatorarea.

Nu exploateaza resursele tarii pentru consum propriu national, complica deschiderea afacerilor printr-o birocratie cat Paginile Aurii ale Chinei si ridica la rang de virtute antipatriotismul, ingroparea istoriei si reperelor si munca de mantuiala. Ei sunt cei care pun pe butuci Romania.

Si nu pentru ca n-ar fi neaparat in stare sa conduca, ci pentru ca ruinarea tarii e obiectivul lor. Cum apare in sfera politica un patriot strident gen Vadim Tudor, cum le freamata coruptilor icrele.

CITESTE SI:  Asa poate reveni SUA la normal dupa coronavirusul Wuhan

Daca la putere n-ar fi o mafie de vanzatori de tara, Romania ar fi o tara de tara intr-o gramada de privinte. E si acum, dar nu in privinte care depind de conducatorii politici.

Romanii sunt capabili, smart si muncitori, nu depind de straini. Tara s-ar descurca fara FMI si UE, structuri al caror scop e sa inrobeasca si sa subjuge tarile prin datorii.